"Ignazrosler.cz"

"Ignazrosler.cz" Připravte se na Halloween nejen dýňovým latte

Připravte se na Halloween nejen dýňovým latte

Strašidla, pavouci, kostlivci ale především dýně. Halloween, původem kelstský lidový svátek, bude už příští týden. Nejvíce ho milují děti, které ho mají spojený se sladkostmi a se zlověstnými výrazy dýní. Pro dospělé znamená Halloween především tvrdou práci, protože někdo ty dýně vydlabat musí :). A hlavně pak musí vymýšlet spousty receptů, jak dýně zpracovat. 

Tipy pro vás

Jak nejsnadněji dýni oloupat, čím ji nakrájet, do čeho uložit a v neposlední řadě - co za recept vymyslet? Máme pro vás několik tipů na pomocníky do kuchyně. A z receptů? Až si uděláte klasickou dýňovou polévku, vyzkoušejte také kořeněné dýňové latte (recept najdete níže). 

Nádoba na jídlo

Termonádoba Bora 400 ml Baby Pink 

Kvalitní designová nádoba na jídlo udrží dýňovou polévku čerstvou po mnoho hodin, ale hlavně v ní oběd nebo svačinu bezpečně přepravíte kamkoli. Díky dokonale těsnícímu šroubovacímu víčku je konec nepříjemným nehodám v kabelce, tašce nebo batohu. Vnitřní stěny z kvalitní nerezové oceli navíc uchovají vaše jídlo horké nebo naopak studené několik hodin. Můžete se tak ohřát teplou domácí polévkou nebo se naopak osvěžit lahodnou zmrzlinou.

Vybírejte zde 

Nože do kuchyně

Nůž Santoku Classic Colour 17 cm Coral Peach

Pořádný nůž, který si poradí nejen
s každou dýní. Typ santoku pochází
z Japonska. Stal se velmi oblíbeným
u kuchařů po celém světě. Jde o perfektní nástroj zejména tam, kde je třeba surovinu krájet precizně na tenké plátky nebo drobné kousky. Jeho tvar, hmotnost i ostří jsou natolik univerzální, že jej lze použít ke krájení bylinek, zeleniny a ovoce, stejně jako k přípravě ryb a masa. 

Vybírejte zde 

Mísy a misky
Mísa Le Murrine 25 cm modrá, oranžová, bílá

Kolekce Le Murrine od značky Guzzini je poctou benátskému umění. Každý kousek této kolekce je stylovým mistrovským dílem vytvořeným talentovanými designéry. Nádherné evokace původního materiálu a vznešené barevné kombinace vnesou do každého interiéru kousek Benátek. Design kolekce nestojí na tvaru, podstatou je samotná hmota a její zpracování. 

Vybírejte zde 

Kapesní nože

Kapesní nůž Hunter Pro M oranžový

Chystáte se na vykrajování dýní
a zároveň si chcete udělat radost kvalitním outdoorovým kapesním nožem? Právě tuto výzvu splňuje nůž Hunter Pro od Victorinoxu, který byl vyvinut jako speciální nůž pro outdoorové nadšence ve Spojených státech. 

Vybírejte zde 

Příbory

Sada příborů Feeling
24 ks oranžová

Sada příborů Feeling je dokonalou kombinací oceli a plastu. Každý kus je po celé délce vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli, zatímco rukojeť z akrylového materiálu je oživena luxusními dvoubarevnými akcenty. Čisté elegantní linie klasických tvarů kontrastují s moderními barvami rukojetí a společně vytváří nadčasový design.

Vybírejte zde 

Mlýnky a kořenky

Sada mlýnků na sůl a pepř Derwent Chestnut Rose Gold

Každý recept je potřeba pořádně okořenit. Sada mlýnků Chestnut Rose Gold Derwent je dokonalým vyvážením moderního stylu, klasické elegance a výjimečného výkonu. Mlýnek vyrobený z křišťálově čirého akrylu, kvalitního bukového dřeva a tmavé nerezové oceli, je díky svým čistým liniím a sofistikovanému nadčasovému designu krásným doplňkem každé kuchyně nebo jídelny. Dřevěná základna a horní část přinášejí krásný dotek přírodní textury a nádherně kontrastují s hladkým, akrylovým tělem mlýnku. 

Vybírejte zde 

Kořeněné dýňové latte
Kdy jindy vyzkoušet dýňové latte s voňavým kořením než v chladných podzimních dnech na vrcholu dýňové sezóny. Je potřeba se správně naladit a zahřát.
K přípravě tohoto příjemného nápoje budete potřebovat silnou kávu nebo espresso, smetanové mléko (mléčné nebo nemléčné, záleží na vás!), trochu dýňového pyré, posyp hřejivým kořením, jako je skořice, muškátový oříšek, zázvor a hřebíček, a vaše oblíbvené sladidlo.
Přečíst celý recept ...

 
 

Těšíme se na vaši návštěvu 

Vše pro domov-kuchyň, zahradu
a grilování, cestování i outdoor. Sledujte nás také na našem Facebooku a Instagramu.

facebook
instagram
linkedin
 

Potřebujete s něčím poradit?
Jsme tu pro vás

 

+420 267 188 011
(Po - Pá: 8:30 - 16:30)

obchod@rosler.cz

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
To nás mrzí.
Odhlásit se můžete zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky