"Ignazrosler.cz"

"Ignazrosler.cz" Novinky Victorinox: Zimní limitka, unikátní rok Draka i peněženky

Novinky Victorinox:

Zimní limitka, unikátní rok Draka i peněženky

Dokonalá zimní novinka Winter Magic inspirovaná horami, kapesní nůž Huntsman odkazující na rok Draka ze znamení čínského zvěrokruhu a v neposlední řadě dokonalé peněženky a sety kapesních nožů společně s kartami SwissCard - to vše sladěno do nejrůznějších nálad a barev. Victorinox představuje ke dnešnímu dni několik novinek, které vám vyrazí dech. Všechny můžete koupit na našem e-shopu nebo v naší prodejně Ignaz Rösler v centru Prahy.

 

Kapesní nůž Cadet Alox

Winter Magic Limited Edition

Seznamte se s již pátým zrozením zimního kouzla v podobě kapesního nože, tentokrát ve stylu Cadet. Nová verze kapesního nože Winter Magic v limitované edici pro rok 2023 je stejně umělecky špičková jako sběratelská. Tento jedinečný kousek je ideálním dárkem pro milovníky zimních dobrodružství nebo nadšence značky Victorinox.

Inspiraci najdete v horách 


Nůž je inspirován krásou a majestátností zasněžených hor a představuje design zobrazující hory v zářivě modrých a kontrastních zlatých odstínech. Pomocí složitých detailů a jedinečného vzoru je na aloxových střenkách nože zobrazena podstata zimy v celé její 3D kráse. Dokonale sladěný přívěsek dodává noži další prvek elegance. Je odnímatelný a vyrobený z hypoalergenních materiálů šetrných k pokožce a tvoří krásný doplněk zdobený horskou krajinou.

Winter Magic 2023

Luxusní balení 


Limitovaná edice Alox Winter Magic 2023 je celosvětově omezena na pouhých
10 000 kusů a je dodávána ve stylové dárkové krabičce. Kapesní nůž Cadet o velikosti 84 mm je vybaven 9 funkcemi.

Winter Magic 2023
 

Kapesní nůž Huntsman Year of the Dragon:
rok Draka se blíží

I pro rok 2024 přinášíme sběratelský nůž Huntsman z limitované řady dekorované symboly znamení čínského zvěrokruhu. Tentokrát ve znamení draka. Seznamte se s dynamickým nožem, který je oslavou síly, ušlechtilosti a úspěchu.

Nejen sběratelský

drak mezi noži


 Jedná se o jedinečný sběratelský nůž s 16 funkcemi, který symbolizuje, stejně jako znamení draka, sílu a odvahu. Bylo vyrobeno pouze 8888 kusů pro celý svět.

Huntsman Year of the Dragon

Limitovaná edice

 

Každý nůž je individuálně očíslován, dodáván v luxusní dárkové krabičce s certifikátem, což z něj činí dokonalý dárek pro ty, kteří se narodili v čínském roce Draka. Ostatní si jej zamilují pro úžasný design a dokonalé funkce, díky kterým se můžete postavit čelem a s dračím odhodláním jakémukoli problému. 

Huntsman Year of the Dragon
 

Peněženky, pouzdra na karty

a Live to Explore

Peněženky Altius
Secrid


Co vznikne spojením inovací a technických znalostí společnosti Victorinox s oceňovaným designem holandské společnosti Secrid? Luxusní mini peněženky mjí kompaktní rozměry
a zároveň překvapivě velkou úložnou kapacitu. Jejich základem je pevné hliníkové pouzdro, které chrání vaše karty před ohnutím a proti digitálnímu zneužití díky RFID ochraně.

Novinky Victorinox

Pouzdra na karty Cardprotector Altius Secrid

 

Pouzdra Cardprotector jsou navržena tak, aby byly odolné vůči digitálním "kapsářům" a fungují jako jakýsi firewall ve vaší peněžence. Jde o inteligentní řešení, které uchovává a chrání až 6 karet a dokonale zapadá do každodenního života zaneprázdněného člověka na cestách.

Novinky Victorinox

Kapesní nože
a SwissCard

 

Seznamte se s kolekcí Live to Explore, řadou kapesních nožů a doplňků, které jsou praktické, ale zároveň nesou elegantní design. Kolekce vznikla pro všechny moderní lidi, které sází na dokonalý design a bezchybný výkon. Kolekci tvoří tři svěží stylové směry: Pařížský styl, který v sobě zahrnuje romantiku a kulturu, styl Sydney, který ztělesňuje dynamiku a vzrušení, a styl New York, který odráží městskou eleganci. Celá kolekce je důkazem, že ženskost a funkčnost mohou jít ruku v ruce. Vyberte si, jak vyjádříte svou sebevědomou, ženskou stránku.

Novinky Victorinox

Ignaz Rösler

Jungmannovo náměstí 5, Praha 1
Tel.: +420 771 126 660
Po – So: 10:00 – 19:00
Ne: 11:00 – 17:00

 

Těšíme se na vaši návštěvu 

Vše pro domov-kuchyň, zahradu
a grilování, cestování i outdoor. Sledujte nás také na našem Facebooku a Instagramu.

facebook
instagram
linkedin
 

Potřebujete s něčím poradit?
Jsme tu pro vás

 

+420 267 188 011
(Po - Pá: 8:30 - 16:30)

obchod@rosler.cz

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
To nás mrzí.
Odhlásit se můžete zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky