"Ignazrosler.cz"

"Ignazrosler.cz" Nové mlýnky a kořenky od Cole & Mason

Nové mlýnky a kořenky od Cole & Mason

Cole & Mason přichází s novými mlýnky na sůl a pepř. Pozadu nezůstávají ani kořenky nebo hmoždíře. Vyberte si nové kuchyňské pomocníky. Cole & Mason nabízí výrobky pro každou práci v kuchyni, od vaření až po servírování a konzumaci.

Tipy pro vás

Mlýnky a kořenky

Sada mlýnků na sůl a pepř London White Gloss 18 

Sada mlýnků London White Gloss ctí kulturní dědictví a zároveň hledí do budoucnosti díky klasické, ale moderní estetice, která se stane stylovým doplňkem tradičních i moderních kuchyní. Hrubost mletí lze snadno upravit utažením nebo uvolněním horního závitu. Vyrobeno z kvalitního bukového dřeva v bílém provedení. Mlýnek na pepř je vybaven mlecím mechanismem z uhlíkaté oceli a mlýnek na sůl keramickým mechanismem.

Vybírejte zde 

Pro vaření i stolování

Nové mlýnky a kořenky

Mlýnky a kořenky

Sada mlýnků na sůl a pepř 605 Precision+ 144 mm

Sada mlýnků 605 je vyrobena z odolného akrylu s ladnými, oblými hranami a decentním kroužkem z nerezové oceli, které společně působí moderně a zároveň nadčasově. Jeho inovativní design a prvotřídní kvalita jsou synonymem značky Cole & Mason. 

Vybírejte zde 

Mlýnky a kořenky

Sada mlýnků na sůl a pepř London Chocolate Wood

Sada mlýnků London Chocolate Wood ctí kulturní dědictví a zároveň hledí do budoucnosti díky klasické, ale moderní estetice, která se stane stylovým doplňkem tradičních i moderních kuchyní. Hrubost mletí lze snadno upravit utažením nebo uvolněním horního závitu. Vyrobeno z kvalitního bukového dřeva v tmavě čokoládovém provedení. 

Vybírejte zde 

Mlýnky a kořenky

Sada mlýnků na sůl a pepř Derwent Chestnut Rose Gold

Sada mlýnků Chestnut Rose Gold Derwent je dokonalým vyvážením moderního stylu, klasické elegance a výjimečného výkonu. Mlýnek vyrobený z křišťálově čirého akrylu, kvalitního bukového dřeva a tmavé nerezové oceli, je díky svým čistým liniím a sofistikovanému nadčasovému designu krásným doplňkem každé kuchyně nebo jídelny. Dřevěná základna a horní část přinášejí krásný dotek přírodní textury a nádherně kontrastují s hladkým, akrylovým tělem mlýnku. 

Vybírejte zde 
 

Těšíme se na vaši návštěvu 

Vše pro domov-kuchyň, zahradu
a grilování, cestování i outdoor. Sledujte nás také na našem Facebooku a Instagramu.

facebook
instagram
linkedin
 

Potřebujete s něčím poradit?
Jsme tu pro vás

 

+420 267 188 011
(Po - Pá: 8:30 - 16:30)

obchod@rosler.cz

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
To nás mrzí.
Odhlásit se můžete zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky