"Ignazrosler.cz"

"Ignazrosler.cz" Podzim v přírodě: vybavte se na výlety

Podzim v přírodě:
vybavte se na výlety

Ve vzduchu je ještě cítit léto, ale listy na stromech už hrají barvami. Ranní svítání se halí do mlhy a chladný vzduch zahřejí až polední paprsky slunce. Příroda láká a vybízí k dobrodružství. Podzimní toulání přírodou si však žádá poctivou přípravu.
Pojďte si vybrat.

Podzim v přírodě

Zajímavé tipy

Kapesní nože


Pomocník RangerGrip 55


Charakteristickým znakem kapesních nožů RangerGrip je ergonomicky tvarovaná, dvoubarevná střenka s protiskluzovým povrchem pro komfortnější držení v ruce a bezpečné použití. Nože jsou testované profesionály a určené zkušeným řemeslníkům. Rovněž tak milovníkům přírody a zapáleným nadšencům trampingu a kempování.

Vybírejte zde 

Něco pro zahřátí i na svačinu

Podzim v přírodě

Termohrnky a lahve na pití

Termoláhev Etna 500 ml Uncertain Grey

Kolekce Etna hrdě nese jméno nejaktivnější evropské sopky. S kvalitní designovou termoláhví si můžete užívat život plnými doušky kdekoli a za všech okolností. Dokonale těsnící víčko 3 v 1 je zárukou maximálního pohodlí při používání. Díky patentované technologii Snapclean® bude zároveň víčko vždy perfektně čisté.

Vybírejte zde 

Termohrnky a lahve na pití

Láhev Lagoon 1000 ml Arctic Blue 2.0

Čas od času každý z nás potřebuje odpočinek a pohodu. Jen tak si plout na lehátku na modré hladině s koktejlem v ruce. S touto myšlenkou byla vytvořena láhev Lagoon, ze které se díky integrovanému brčku pohodlně napijete, aniž byste museli zaklonit hlavu, ať už budete kdekoli. Dodržovat pitný režim je tak snadné! Ergonomicky tvarované tělo láhve pro pohodlné a bezpečné držení.

Vybírejte zde 

Boxy na jídlo

Termo taška s boxem Handy malá

Elegantní a stylové řešení, jak si vzít své jídlo kamkoli s sebou a ještě navíc ho udržet teplé nebo naopak vychlazené. Vyražte na výlet s osvěžujícím ovocným nebo zeleninovým salátem. Vydejte se do přírody i s vydatnou svačinou. Noste si s sebou do práce zdravý a vyvážený oběd.

Vybírejte zde 

Přenosné grily

Gril přenosný plynový Safari Chef 2 HP

Všestranný plynový gril Safari Chef je kombinací hned několika skvělých vlastností. Kompaktní rozměry, nízká hmotnost, jednoduchost použití, množství grilovacích ploch, snadné složení a ukládání, a to vše za velmi příznivou cenu. Ať už vyrazíte do přírody, na ryby, kempovat nebo si uděláte grilovací party na balkóně, tento gril vás rozhodně nezklame.

Vybírejte zde 

Přenosné grily

Gril stolní elektrický TravelQ PRO 285

Elektrický gril TravelQ™ PRO285 od společnosti Napoleon je stylový, celý černý, s vysokým designovým poklopem z hlinikové litiny, který vám umožní posunout přenosné grilování na gurmánskou úroveň. Větruvzdorná konstrukce bez problémů udrží teplo uvnitř grilu, grilování při vysokém žáru je hračka. Neodmyslitelnou součástí je ikonický litinový rošt WAVE™ s typickou vlnitou mřížkou.

Vybírejte zde 
 

Těšíme se na vaši návštěvu 

Vše pro domov-kuchyň, zahradu
a grilování, cestování i outdoor. Sledujte nás také na našem Facebooku a Instagramu.

facebook
instagram
linkedin
 

Potřebujete s něčím poradit?
Jsme tu pro vás

 

+420 267 188 011
(Po - Pá: 8:30 - 16:30)

obchod@rosler.cz

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
To nás mrzí.
Odhlásit se můžete zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky