"Ignazrosler.cz"

"Ignazrosler.cz" Novinka: Victorinox Venture kolekce s pevnou čepelí

Venture kolekce s pevnou čepelí

Victorinox dnes představuje horkou novinku. Nože s pevnou čepelí s názvem VENTURE COLLECTION. Novinku si můžete pořídit u nás na e-shopu, nebo v našem kamenném obchodě v centru Prahy. Pojďme si ji představit. 

Chci vedět víc

Dokonalá čepel

Nože mají čepel konstrukci „full tang“, jsou přirozeně pružné a udržují si vynikající ostří. Čepel typu drop point poskytuje jemnou špičku pro přesné řezbářské úkoly. Přesto si tento jemný hrot stále zachovává dostatečnou pevnost pro provádění středně náročných pákových úkolů. 

Venture collection

Rukojeť

Konstrukce "Powerzone" (profilované čáry označují zóny, kde lze vyvinout největší sílu), mikrostruktura a tvar ergonomické rukojeti zajišťují pohodlný a bezpečný úchop za všech povětrnostních podmínek. Rukojeť je vyrobena z polymeru (TPE) a je také mimořádně odolná. 

Venture collection

Pouzdro

Pouzdro chrání a uchovává nůž. Je symetrické, takže čepel lze vložit oběma směry a je stejně vhodné pro praváky i leváky. Odvodňovací otvory v pouzdře umožňují, aby čepel nože po použití vyschla. Upevněním pouzdra na nůž vznikne nástavec pro vrtání. 

Venture collection

Ignaz Rösler

Jungmannovo náměstí 5, Praha 1
Tel.: +420 771 126 660
Po – So: 10:00 – 19:00
Ne: 11:00 – 17:00

 

Těšíme se na vaši návštěvu 

Vše pro domov-kuchyň, zahradu
a grilování, cestování i outdoor. Sledujte nás také na našem Facebooku a Instagramu.

facebook
instagram
linkedin
 

Potřebujete s něčím poradit?
Jsme tu pro vás

 

+420 267 188 011
(Po - Pá: 8:30 - 16:30)

obchod@rosler.cz

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
To nás mrzí.
Odhlásit se můžete zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky