"Ignazrosler.cz"

"Ignazrosler.cz" Ohniště s až 55% slevou stále v kurzu

Ohniště s až 55% slevou stále v kurzu

Speciální kombinovaná sleva až 55 % na ručně dělaná ohniště stále běží. Vyberte si z nejrůznějších velikostí a tvarů, zadejte speciální kód a vyšroubujte slevu až na 55 % na všechny výrobky značky CookKing. Přinášíme další tipy ručně vyráběných kousků.

Prohlédnout ohniště

Jak získat slevu až 55 %

V současné době můžete využít slevy na výrobky CookKing až 25 %. My jsme si ale řekli - to je pro naše věrné zákazníky málo. Proto jsme jen pro vás vytvořili speciální kód: SUPERSLEVA55. Stačí, když si vyberete již zlevněný produkt od firmy CookKing, v košíku zadáte zmíněný kód a ke slevě se připočítá dalších až 30 %.

 

Slevový kód pro vyšší slevu na výrobky CookKing: SUPERSLEVA55 

Naše tipy

Ohniště

Ohniště PALMA 80 cm

Magická síla ohně spolu se skutečnou řemeslnou kvalitou jsou zárukou nevšedních zážitků. Přenosné ohniště vysoké kvality je splněným snem pro všechny, kteří milují posezení u otevřeného ohně. 

Vybírejte zde

Ohniště 

Ohniště DALLAS 85 cm

Žádné ničení trávníku kopáním přírodního ohniště, jednoduše si ohniště postavíte tam, kde se vám to bude líbit. Živý oheň dodá dlouhým letním večerům tu správnou atmosféru. Ohniště je díky robustní konstrukci pevné a velmi stabilní.

Vybírejte zde

Ohniště

Ohniště HAITI 80 cm

Ohniště je vyrobeno z odolné, silnostěnné černé oceli o tloušťce cca 2 mm. Umožňuje rozdělat oheň na zahradě bez velkého poničení trávníku. Tři robustní nohy zajišťují maximální stabilitu. 

Vybírejte zde
 

Těšíme se na vaši návštěvu 

Vše pro domov-kuchyň, zahradu
a grilování, cestování i outdoor. Sledujte nás také na našem Facebooku a Instagramu.

facebook
instagram
linkedin
 

Potřebujete s něčím poradit?
Jsme tu pro vás

 

+420 267 188 011
(Po - Pá: 8:30 - 16:30)

obchod@rosler.cz

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
To nás mrzí.
Odhlásit se můžete zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky