"Ignazrosler.cz"

"Ignazrosler.cz" Dny slev - 20 % startují

Dny slev - 20 %

Kuchařské nože, hrnce, pomocníci do kuchyně, mísy a podnosy, ale i grily, ohniště, termolahve nebo batohy, kufry, manikúry a mnoho dalšího. V rámci dnů slev jsme pro vás zlevnili takřka celý sortiment o 20 %. Navštivte náš e-shop a využijte naší víkendové akce.

Dny slev - 20 %

Tipy pro vás

Stolování a servírování

Mísa GRACE XL 30 cm bílá

 

Mísa Grace o objemu 4,9 litru bude vévodit jak jídelnímu stolu, tak i servírovacímu stolku, ať už v ní budete podávat salát či extra velkou porci nachos nebo jiných slaných pochutin a delikates pro pohoštění na večer s přáteli.

Vybírejte zde 

Vaření

Blok Classic s noži 7 dílů 

 

Praktický designový Wüsthof blok na nože poskytuje ochranu ostří vašich nožů, stejně jako vizuální kompliment celé kuchyni. Obsahuje nůž na zeleninu, na chleba, ocílku, nůž na šunku, kuchařský univerzální nůž a nůžky.

Vybírejte zde 

Grilování

Gril plynový Citi Chef 40 modrý

Trendový, kompaktní a univerzální – to je plynový přenosný gril Citi Chef 40. Připravit s ním lze jakékoliv pokrmy, ať už jde o pizzu, paellu nebo hamburger – cokoliv je možné. Gril je určen pro grilování na zahradě, na terase nebo na cestách.

Vybírejte zde 

Domov a zahrada

Skládací koš Eco Packly Container modrý

Na hračky, vyprané prádlo, recyklaci papíru či plastů - využití záleží jen na vás.  Horní okraj je speciálně tvarovaný pro zachycení a zajištění sáčku. Snadno se čistí, má dvě praktická madla pro bezproblémové přenášení a vyprazdňování. Je vyroben ze 100% recyklovatelného recyklovaného plastu.

Vybírejte zde 

Volný čas

Termohrnek Etna 300 ml Yellow Butterfly

Termohrnek využijete na každém výletě
i při odpočinku na terase. Dokonale těsnící víčko 3 v 1 je zárukou maximálního pohodlí při používání. Díky patentované technologii Snapclean® bude zároveň víčko vždy perfektně čisté.

Vybírejte zde 

Na výlety

Kapesní nůž Fellow Desert Ironwood

Jste milovníkem výletů a rádi trávíte čas v přírodě? Tak to vám nesmí chybět pořádný nůž. Naším tipem je unikátní kapesní nůž Fellow Desert Ironwood s moderní čepelí z leštěné, ledem kalené oceli 440C, která je spolehlivě zajištěna robustní pojistkou backlock. 

Vybírejte zde 

Na výlety

Batoh Kazuki Rich Black

 

Stylový, středně velký batoh Kazuki byl navržen tak, aby nahradil kabelku. Vnitřní prostor je dostatečně velký na to, aby se do něj pohodlně vešel notebook. Má elegantní úzký profil a horní pevná ucha, za které můžete batoh ladně a s půvabem nosit.

Vybírejte zde 

Beauty

Manikúrní sada Premium Line modrá


Manikúra je nezbytnou součástí kosmetické výbavy nejen každé ženy, ale i muže, protože čisté a upravené nehty jsou vizitkou každého jednotlivce. Manikúrní sadu Premium Line Made in Solingen v nadčasovém elegantním provedení oceníte doma i na cestách nejen díky špičkové kvalitě.

Vybírejte zde 
 

Těšíme se na vaši návštěvu 

Vše pro domov-kuchyň, zahradu
a grilování, cestování i outdoor. Sledujte nás také na našem Facebooku a Instagramu.

facebook
instagram
linkedin
 

Potřebujete s něčím poradit?
Jsme tu pro vás

 

+420 267 188 011
(Po - Pá: 8:30 - 16:30)

obchod@rosler.cz

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
To nás mrzí.
Odhlásit se můžete zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky