"Ignazrosler.cz"

"Ignazrosler.cz" Novinka Spectra 3.0: kufry budoucnosti

Novinka Spectra 3.0:

kufry budoucnosti 

Voděodolné, dokonale lehké a pevné, extra tichá kolečka, kompresní popruhy, promyšlené uspořádání, několik velikostí, dvě barevná provedení, důraz na udržitelnost materiálů. Kufry Spectra jsou nejoblíbenější řadou cestovních zavazadel od Victorinox. A nyní přichází švýcarská firma s novou řadou s označením 3.0.

Spectra 3.0

Kolekce Spectra 3.0 posouvá oblíbenou ikonickou řadu cestovního vybavení na vyšší úroveň. S vědomím potřeby snižovat dopad na životní prostředí klade tato kolekce důraz na udržitelnost. Skořepiny kufrů této revoluční kolekce jsou vyrobeny z 65 % z materiálu SORPLAS™, průlomového recyklovaného polykarbonátu.

Co nová Spectra ještě nabízí? Extra tichá kolečka Hinomoto značky Mitsubishi o rozměru 60 mm, přední vstup do zavazadla s organizačními přihrádkami a síťkou oddělující hlavní část, kompresní popruhy pro komfortní balení, voděodolný zip YKK s raketovým profilem nebo integrovaný panel Multitool s jmenovkou nebo například USB portem a integrovanou propiskou.

Kufry Spectra jsou celoživotní investicí a budou vám sloužit desítky let. Ať už vyberete jakýkoliv, určitě vás nezklame a my už můžeme popřát jen šťastnou cestu. 

Spectra 3.0
 

Těšíme se na vaši návštěvu 

Vše pro domov-kuchyň, zahradu
a grilování, cestování i outdoor. Sledujte nás také na našem Facebooku a Instagramu.

facebook
instagram
linkedin
 

Potřebujete s něčím poradit?
Jsme tu pro vás

 

+420 267 188 011
(Po - Pá: 8:30 - 16:30)

obchod@rosler.cz

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily?
To nás mrzí.
Odhlásit se můžete zde

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky