CzechCrunch Weekly

CzechCrunch Weekly Red Bull ovládl Prahu skejtovým závodem a nejlepší pizza v Česku

Pravidelný přehled zpráv je tady. Co zásadního se u nás i ve světě v uplynulém týdnu stalo?

NEJZÁSADNĚJŠÍ ZPRÁVY TÝDNE

NEJČTENĚJŠÍ ZPRÁVY

 

MEDIÁLNÍ PARTNERSTVÍ

Film, který vám může změnit život. Volné pokračování filmu Úsměvy smutných mužů podle knižní předlohy Josefa Formánka. V kinech právě teď. Více informací naleznete zde.

 

DOPORUČUJEME

V nové epizodě našeho podcastu Spoiler jsme rozebrali dva největší blockbustery tohoto léta – Barbie a Oppenheimera. Který nás bavil více, asi tušíte... Ale proč?

Již 7. září se uskuteční ShopCamp, komunitní e‑commerce konference, která se podílí na vzdělávání české e‑commerce díky odborným přednáškám a praktickým workshopům.

Aleš Svoboda se dostal do záložního týmu ESA, má tak šanci zúčastnit se vesmírné mise. Stát mu ale zatím řekl, že peníze si na to má sehnat sám.

Všechny venture kapitálové investice do startupů s českými zakladateli, které se udály během posledních let, na jednom místě. Nejen to naleznete na CC+.

 

Děkuji za pozornost!

A přeji úspěšný start do nového týdne. Pokud na mě máte otázky, napište mi na filip@cc.cz.

Filip

Zaujaly vás naše newslettery?

Odebírat

Sledujte nás na sociálních sítích

facebook
instagram
twitter
linkedin

© 2023 CzechCrunch s.r.o., všechna práva vyhrazena.

Tento e-mail vám byl odeslán na základě předchozího souhlasu.
Pokud si nepřejete sdělení dále dostávat,
můžete se odhlásit.

V CC.cz máme volné pozice:

Profil CzechCrunche na Cocuma
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky