CzechCrunch Weekly

CzechCrunch Weekly Nejdražší hra světa a Starlink pro Gazu

Pravidelný přehled zpráv je tady. Co zásadního se u nás i ve světě v uplynulém týdnu stalo?

NEJZÁSADNĚJŠÍ ZPRÁVY TÝDNE

NEJČTENĚJŠÍ ZPRÁVY

 

PARTNER NEWSLETTERU

Papelote je české papírnictví s velkým zaměřením na kreativitu a udržitelnost. Od malých pozorností po dárky na míru. Papírové zápisníky, diáře, plánovače i praktické drobnosti, do kterých dokážeme otisknout jak vaše logo, tak ducha vaší firmy. Vyřešíme vše od návrhu až po výrobu. Nápaditě, lokálně a šetrně.

 

DOPORUČUJEME

Jak se nastavují programy zaměstnaneckých akcií (ESOP) ve firmě? Dozvíte se na naší další události v úterý 7. listopadu s řadou zajímavých hostů.

David Šrámek fandil Slavii odmala. Nejprve za ni hrál, teď je její provozní ředitel. Díky němu se už do Edenu nechodí jen na fotbal, ale i třeba na burger.

Pokud chcete vědět, jak si zajistit lepší život, máte pár týdnů na to se rozhodnout. Investiční konference Money Maker se blíží – a lístky tady také nebudou navěky.

Pátý ročník konference Brand & Content marketing 2023 se blíží. A pokud ještě nemáte lístek, použijte kód CC50 pro 50% slevu přes GoOut.

 

MEDIÁLNÍ PARTNERSTVÍ

V sobotu a neděli 11. a 12. listopadu se areál Nové Zbrojovky promění v market lokálních značek. Kromě stánků s designovými výrobky bude možné vybírat z pestré gastronabídky. Připravena bude i chill out zóna a hrací koutky pro děti.

Děkuji za pozornost!

A přeji úspěšný start do nového týdne. Pokud na mě máte otázky, napište mi na filip@cc.cz.

Filip

Zaujaly vás naše newslettery?

Odebírat

Sledujte nás na sociálních sítích

facebook
instagram
twitter
linkedin

© 2023 CzechCrunch s.r.o., všechna práva vyhrazena.

Tento e-mail vám byl odeslán na základě předchozího souhlasu.
Pokud si nepřejete sdělení dále dostávat,
můžete se odhlásit.

V CC.cz máme volné pozice:

Profil CzechCrunche na Cocuma
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky