CzechCrunch Weekly

CzechCrunch Weekly Moped do každé rodiny, průkopnický sedlák i Holmesová ve vězení

Pravidelný přehled zpráv je tady. Co zásadního se u nás i ve světě v uplynulém týdnu stalo?

NEJZÁSADNĚJŠÍ ZPRÁVY TÝDNE

PUSŤTE SI ROZHOVOR A CELÝ NEWSLETTER JAKO PODCAST

NEJČTENĚJŠÍ ZPRÁVY

 

PARTNER NEWSLETTERU

Zažijte Pražské Quadriennale scénografie a divadelního prostoru všemi smysly. Největší světový festival scénografie začíná 8. června a jeho centrem dění se stane Holešovická tržnice. Program PQ představí ve svých deseti sekcích mezioborovou divadelní tvorbu skrze nejrůznější umělecké formy a média; divadelní architekturu, performance, světelný a zvukový design, kostým nebo nové technologie, a to od tvůrčích týmů z více než stovky zemí celého světa. Více informací zde.

 

DOPORUČUJEME

Na letošním ročníku hudebního festivalu Rock for People vystoupí Slipknot, Machine Gun Kelly, The 1975 či Muse. Zahájen bude již 8. června.

Na World Surfing Games je možné ukořistit nominaci na olympiádu. Češi však chtějí především reprezentovat a dělat dobré jméno ve světě.

Festival ARENA založený Divadlem bratří Formanů je přehlídkou divadla, nového cirkusu, hudby a současné vizuální tvorby. Probíhá od 17. června do 1. července.

Ocenění pro startupy v Česku vstupuje do druhého ročníku. Ani tentokrát nechceme rozhodovat sami, nejpopulárnější startup si zvolíte právě vy.

 

MEDIÁLNÍ PARTNERSTVÍ

Největší bitcoinový veletrh v Evropě se uskuteční už 8. června v pražských Letňanech – 130 světových speakerů, 100 stánků bitcoinových firem a 10 000 návštěvníků. Česko je světová bitcoinová velmoc a už nyní se o tom společně přesvědčíme. Více informací zde.

 

Děkuji za pozornost!

A přeji úspěšný start do nového týdne. Pokud na mě máte otázky, napište mi na filip@cc.cz.

Filip

Zaujaly vás naše newslettery?

Odebírat

Sledujte nás na sociálních sítích

facebook
instagram
twitter
linkedin

© 2023 CzechCrunch s.r.o., všechna práva vyhrazena.

Tento e-mail vám byl odeslán na základě předchozího souhlasu.
Pokud si nepřejete sdělení dále dostávat,
můžete se odhlásit.

V CC.cz máme volné pozice:

Profil CzechCrunche na Cocuma
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky