CzechCrunch Weekly

CzechCrunch Weekly Milionář si píchá do žil synovu krev a nové kolumbijské drama

Pravidelný přehled zpráv je tady. Co zásadního se u nás i ve světě v uplynulém týdnu stalo?

NEJZÁSADNĚJŠÍ ZPRÁVY TÝDNE

 

PUSŤTE SI ROZHOVOR A CELÝ NEWSLETTER JAKO PODCAST

NEJČTENĚJŠÍ ZPRÁVY

 

PARTNER NEWSLETTERU

Ve středověku představoval nejbezpečnější útočiště opevněný hrad. Koncept hradu mnoho let celkem spolehlivě fungoval i jako řešení pro ochranu firemního IT. Stačila bytelná hradba firewallů. V dynamickém prostředí, kdy „všichni“ komunikují „odkudkoliv“ a „kamkoliv“, nemá smysl stavět vyšší hradby – podstatná část dění se totiž odehrává vně. Ochrana firmy vyžaduje změny v architekturách, technologiích, ale především v myšlení.

 

V rámci konference Cisco Day vám předvedeme, jak můžete podnikové prostředí kompletně ochránit s nasazením architektury Cisco SASE (Secure Access Service Edge). Více informací naleznete zde.

 

DOPORUČUJEME

Probudit člověka z kryoprezervace je sice stále hudbou budoucnosti, věda ale dělá pokroky – a proto nejdražší pohřeb zvolí i Čech Michal Roth.

Tříapůlhodinový historický snímek už měl premiéru na festivalu v Cannes. Získal devítiminutový potlesk a recenze ho označující za mistrovské dílo.

Na konferenci ML Prague 2023 (od 2 do 4. června) se můžete těšit na sestavu čtyřiceti mezinárodních odborníků na ML a AI v oblasti obchodních a akademických aplikací.

Nejprve jsme si hodiny jízdy do Uherského Hradiště skoro nedokázali představit. Pak jsme sedli do auta Lexus LC 500, které z toho udělalo zábavu.

 

MEDIÁLNÍ PARTNERSTVÍ

Letošní ročník akce Fénix content marketing se kromě klasických content marketingových disciplín zaměřuje na data, datovou žurnalistiku firem a schopnost ovlivnit byznys i celospolečenský kontext prostřednictvím obsahového marketingu. Můžete si dovolit chybět mezi nejlepšími? Více informací naleznete zde.

 

Děkuji za pozornost!

A přeji úspěšný start do nového týdne. Pokud na mě máte otázky, napište mi na filip@cc.cz.

Filip

Zaujaly vás naše newslettery?

Odebírat

Sledujte nás na sociálních sítích

facebook
instagram
twitter
linkedin

© 2023 CzechCrunch s.r.o., všechna práva vyhrazena.

Tento e-mail vám byl odeslán na základě předchozího souhlasu.
Pokud si nepřejete sdělení dále dostávat,
můžete se odhlásit.

V CC.cz máme volné pozice:

Profil CzechCrunche na Cocuma
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky