CzechCrunch Weekly

CzechCrunch Weekly Práce na dálku nefunguje a Orlando Bloom bude propagovat české pivo

Pravidelný přehled zpráv je tady. Co zásadního se u nás i ve světě v uplynulém týdnu stalo?

NEJZÁSADNĚJŠÍ ZPRÁVY TÝDNE

PUSŤTE SI ROZHOVOR A CELÝ NEWSLETTER JAKO PODCAST

NEJČTENĚJŠÍ ZPRÁVY

 

PARTNER NEWSLETTERU

Milujeme jídlo a gastronomii. Vytváříme zážitky a chutě, na které se nezapomíná. Přinášíme inovaci a inspiraci v každém soustu. My jsme IN Catering! Váš ideální partner pro zajištění firemních a společenských akcí. Tak buďte s námi IN! Více informací naleznete zde.

 

DOPORUČUJEME

Zakladatelé české značky Epico vědí, jak bude vypadat nový iPhone ještě před jeho odhalením. Musí pro něj totiž včas vyrobit příslušenství.

Jiří Bis vybudoval a před pěti lety prodal známou firmu Bison & Rose. Teď si užívá důchod v Chorvatsku a nejvíc času tráví ve své truhlářské dílně.

Experti na e-commerce poradí, jak pracovat s osobní značkou i jak na efektivní reklamy. Akce se uskuteční ve středu 17. května v prostorách PVA Expo v Praze.

Už zítra pořádáme další událost z naší série People First. Povídat si budeme o komunitách, a to hned s několika lidmi z oboru.

 

Děkuji za pozornost!

A přeji úspěšný start do nového týdne. Pokud na mě máte otázky, napište mi na filip@cc.cz.

Filip

Zaujaly vás naše newslettery?

Odebírat

Sledujte nás na sociálních sítích

facebook
instagram
twitter
linkedin

© 2022 CzechCrunch s.r.o., všechna práva vyhrazena.

Tento e-mail vám byl odeslán na základě předchozího souhlasu.
Pokud si nepřejete sdělení dále dostávat,
můžete se odhlásit.

V CC.cz máme volné pozice:

Profil CzechCrunche na Cocuma
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky