CzechCrunch Weekly

CzechCrunch Weekly Tesla v Česku zlevňuje svá auta, trénink Hugha Jackmana před Deadpoolem a padouch Mikýř

Tesla v Česku zlevňuje svá auta, trénink Hugha Jackmana před Deadpoolem a padouch Mikýř

NEJZÁSADNĚJŠÍ ZPRÁVY TÝDNE

PUSŤTE SI ROZHOVOR A CELÝ NEWSLETTER JAKO PODCAST

NEJČTENĚJŠÍ ZPRÁVY

PARTNER NEWSLETTERU

BitMEX zveřejnil podrobný vývoj svého systému Proof of Reserves a Proof of Liabilities

 

Podrobnosti o svých rezervách a závazcích BitMEX poskytl již v červenci 2021 – stal se tak první kryptoplatformou, která tak učinila. V reakci na současný kolaps a krach burzy FTX, který měl rozsáhlý dopad na krypto společnost, BitMEX také představil další přehled o bitcoinových rezervách z 9. listopadu letošního roku.

 

Celý systém byl v průběhu prosince aktualizován tak, aby proces autoverifikace mohl být proveden jakýmkoliv depozitářem bez externího auditora. Více informací zde.

DOPORUČUJEME

High-tech tvoří většinu exportů Izraele, země je globálním lídrem v kyberbezpečnosti. V Tel Avivu jsme zjišťovali, jak to dokázala.

Jak vypadá slovenská startupová scéna? A jak je na tom svět VC? Naše oblíbená série akcí Founders2Founders míří do Bratislavy.

Michael Jordan nechtěl ani nastoupit do letadla, aby na schůzku s Nike šel. Pak se ze slavných tenisek Air Jordan stal obří byznys.

Exkluzivní akci pro IT a technické ředitele firem pořádá právě softwarová společnost OpenText – největší světový dodavatel řešení pro správu firemních informací (ECM).

 

Protože jde o kanadskou společnost, novinky si tentokrát můžete vyslechnout přímo v prostorách Velvyslanectví Kanady v Praze, a to ve čtvrtek 26. ledna 2023 od 9.00 do 13.30. Pokud vás téma zajímá, registrujte se, počet míst je omezený.

 

Děkuji za pozornost!

A přeji co nejlepší start do nového týdne. Pokud na mě máte otázky, napište mi na filip@cc.cz.

Filip

Sledujte nás na sociálních sítích

facebook
instagram
twitter
linkedin

© 2022 CzechCrunch s.r.o., všechna práva vyhrazena.

Tento e-mail vám byl odeslán na základě předchozího souhlasu.
Pokud si nepřejete sdělení dále dostávat,
můžete se odhlásit.

V CC.cz máme volné pozice:

Profil CzechCrunche na Cocuma
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky