CzechCrunch Weekly

CzechCrunch Weekly Obří investice pro český Mews, atomový výbuch ve filmu i Ricky Gervais v Praze

Obří investice pro český Mews, atomový výbuch ve filmu i Ricky Gervais v Praze

NEJZÁSADNĚJŠÍ ZPRÁVY TÝDNE

 
 

Radomír Pánek, ředitel ústavu fyziky plazmatu Akademie věd ČR

PUSŤTE SI ROZHOVOR A CELÝ NEWSLETTER JAKO PODCAST

NEJČTENĚJŠÍ ZPRÁVY

PARTNER NEWSLETTERU

Zakládáme dětské skupiny i firemní školky po celém Česku, abychom vytvořili skvělé prostředí pro děti a pomohli rodičům lépe vyvážit rodinný a pracovní život. Taky děláme firemní teambuildingy a stavíme dětské koutky na akcích. Více zde.

 

DOPORUČUJEME

Když zjistila, že herectví pro ni není to pravé, změnila obor. Dnes se přičiňuje o to, aby se české zdravotnictví posouvalo kupředu.

Viděli jsme Avatar: The Way of Water. Z nového výletu na Pandoru a mezi Na'vi se tají dech, žádný jiný film nevypadá tak dobře.

Spojuje je ohled na životní prostředí a potenciál inspirovat ostatní. Podívejte se na projekty, které se dostaly do výběru Udržitelné firmy 2022.

Tradiční psí a kočičí sbírka v Heroldových sadech v Praze. Darujte to, co mazlíčkům udělá největší radost – od hraček přes dobroty.

PARTNER NEWSLETTERU

Děkujeme všem firmám i našim zákazníkům za přízeň v roce 2022 a nezapomeňte vaši sváteční tabuli provonět nejlepším pepřem světa. Váš .pepper..field.

 

Děkuji za pozornost!

A přeji úspěšný start do nového týdne. Pokud na mě máte otázky, napište mi na filip@cc.cz.

Filip

Sledujte nás na sociálních sítích

facebook
instagram
twitter
linkedin

© 2022 CzechCrunch s.r.o., všechna práva vyhrazena.

Tento e-mail vám byl odeslán na základě předchozího souhlasu.
Pokud si nepřejete sdělení dále dostávat,
můžete se odhlásit.

V CC.cz máme volné pozice:

Profil CzechCrunche na Cocuma
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky