CzechCrunch Weekly

CzechCrunch Weekly Startup pro renovace bytů, nová čtvrť v Plzni od Britů i Yemi A.D. ve vesmíru

Allegro přiznalo nevýhodný nákup Mallu, Popeyes v Česku i tak trochu jiný Mikulov

NEJZÁSADNĚJŠÍ ZPRÁVY TÝDNE

 
 

Marek Rosa, zakladatel a šéf společnosti GoodAI

PUSŤTE SI ROZHOVOR A CELÝ NEWSLETTER JAKO PODCAST

NEJČTENĚJŠÍ ZPRÁVY

PARTNER NEWSLETTERU

 

DOPORUČUJEME

V Bílých Karpatech se dozvíte, co je podplameňák, kde je poslední chalupa s doškovou střechou, kde se vaří trnky a jak voní místní louky. Co víc si přát?

FTX si s českým Xixoio moc podobné nebylo. V těch hlavních rysech ale ano – oba projekty vznikly díky nenasytnosti a ztrátě strachu z rizika.

Do kin míří jeden z nejočekávanějších filmů posledních let. Epické pokračování megahitu Avatar slibuje fantastický vizuální zážitek.

ADHD je vyjádřeno v různé míře nepozorností, impulzivitou a hyperaktivitou. Pojďme se podívat, co se s tímto trojúhelníkem příznaků děje v dospělosti.

 

PARTNER NEWSLETTERU

Vyberte si z portfolia více než 100 terapeutů podle zkušeností a sympatií, ne podle toho, jak daleko od vás jsou. Podle odborných studií má online terapie srovnatelný účinek jako sezení naživo. Vše z jednoho místa – bezpečná, anonymní a spolehlivá platforma. Bez nutnosti zdlouhavého čekání. Více zde.

Děkuji za pozornost!

A přeji úspěšný start do nového týdne. Pokud na mě máte otázky, napište mi na filip@cc.cz.

Filip

Sledujte nás na sociálních sítích

facebook
instagram
twitter
linkedin

© 2022 CzechCrunch s.r.o., všechna práva vyhrazena.

Tento e-mail vám byl odeslán na základě předchozího souhlasu.
Pokud si nepřejete sdělení dále dostávat,
můžete se odhlásit.

V CC.cz máme volné pozice:

Profil CzechCrunche na Cocuma
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky