CzechCrunch Weekly

CzechCrunch Weekly E-shop Dráčik vyšetřuje policie, pralinky jako korálky a velký startupový výprodej

E-shop Dráčik vyšetřuje policie, pralinky jako korálky a velký startupový výprodej

NEJZÁSADNĚJŠÍ ZPRÁVY TÝDNE

PUSŤTE SI ROZHOVOR A CELÝ NEWSLETTER JAKO PODCAST

NEJČTENĚJŠÍ ZPRÁVY

PARTNER NEWSLETTERU

Navrhujeme a vytváříme jedinečné kancelářské interiéry. Za jedenáct let na trhu jsme vytvořili pracovní prostředí pro více než 500 společností, od malých dynamických startupů po velké korporace. O váš projekt se postará náš tým, který je sestaven z více než 100 specialistů z odvětví architektury, realizace, projektového řízení a poradenství v oblasti pracovního prostředí. Navštivte náš web a neváhejte nás kontaktovat.

 

DOPORUČUJEME

Miloš Růžička patří k nejvlivnějším lidem českého politického zákulisí. V exkluzivním rozhovoru komentuje volební klání o Hrad.

Dánské kostičky jsou tady všude, dokonce i místo obrazů na zdech. Ve středočeské továrně se vyrábějí i obří modely z tisíců dílků.

Těšit na můžete na spoustu informací, hostů a možností seznámit se se vším důležitým, co hýbe kosmickým odvětvím v Česku.

Hlavní téma letošní konference bude Role hodnot v bouřlivé době.

PARTNER NEWSLETTERU

Není třeba investovat astronomické částky, stačí pravidelně. Se službou CYRRUS Pravidelko si na své přijdou fandové různých odvětví – třeba videoherního průmyslu, robotiky nebo farmacie. Obsáhne i akcie, na které by drobným investorům běžně nevystačil rozpočet. I po malých částkách se dá dojít k ambicióznímu cíli – ať už sníte o bydlení, chcete zajistit děti do budoucna nebo mít rezervu pro případ neočekávaných událostí.

 

Děkuji za pozornost!

A přeji úspěšný start do nového týdne. Pokud na mě máte otázky, napište mi na filip@cc.cz.

Filip

Sledujte nás na sociálních sítích

facebook
instagram
twitter
linkedin

© 2022 CzechCrunch s.r.o., všechna práva vyhrazena.

Tento e-mail vám byl odeslán na základě předchozího souhlasu.
Pokud si nepřejete sdělení dále dostávat,
můžete se odhlásit.

V CC.cz máme volné pozice:

Profil CzechCrunche na Cocuma
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky