CzechCrunch Weekly

CzechCrunch Weekly Kaliningrad je Česko, blyštivá socha ženy od Davida Černého a rezidence v bývalém kamenolomu

Kaliningrad je Česko, blyštivá socha ženy od Davida Černého a rezidence v bývalém kamenolomu

NEJČTENĚJŠÍ ZPRÁVY

 

PODCASTY

Poslechněte si zprávy týdne i v audio formě

PARTNER NEWSLETTERU

Remoska, lovebrand mnoha generaci, chystá svoji další expanzi. A vy můžete být u toho. Investujte do tradiční české značky, která je úspěšně na trhu již 65 let. Připraveno je zhodnocení 11 % p. a. a celá investice je plně zajištěna nemovitým majetkem v hodnotě 75 milionů korun. Investoři si tak mezi sebe rozdělí výnos 5,5 milionu korun. Více informací naleznete zde.

MEDIÁLNÍ PARTNERSTVÍ

Nepropásněte největší událost ve světě inovací. Světoví i tuzemští experti, špičkové technologie a spousta inspirace. Týden inovací 2022 začíná už 10. října.

MEDIÁLNÍ PARTNERSTVÍ

Interaktivní festival umělé inteligence v Brně pro AI nadšence, od laiků až po špičkové odborníky. Poznejte umělou inteligenci jako chytrého pomocníka pro každodenní život doma, v práci i ve škole.

Děkuji za pozornost!

A přeji úspěšný start do nového týdne. Pokud na mě máte otázky, napište mi na filip@cc.cz.

Filip

Sledujte nás na sociálních sítích

facebook
instagram
twitter
linkedin

© 2022 CzechCrunch s.r.o., všechna práva vyhrazena.

Tento e-mail vám byl odeslán na základě předchozího souhlasu.
Pokud si nepřejete sdělení dále dostávat,
můžete se odhlásit.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky