youngprimitive

youngprimitive Šaty a trička!👗👕

Navrženo & vyrobeno
v České republice

Dubnové novinky v šatníku

Posíláme další novinkovej nášup. Čas na šaty ve všech možných formách a délkách. Letní trička s YP designem a navrch vestička pro chladnější rána a večery. 

Mušelínové šaty GINA

Neskutečně pohodlný bavlněný mušelín jsme letos přetvořili do nového střihu rafinovaných šatů Gina. Šaty oboustranné! Z jedné strany košilové zapínání na perleťové knoflíky, které se dá lehce rozepnout, z druhé strany hladký díl s nabíranými 3/4 rukávy řasených do gumičky. Košilový spodní okraj a oblouky na bocích jsou pečlivě lemované šikmým proužkem, prošitý pásek s vazačkou má sešikmené okraje a drží v poutcích na boku. Šaty mají kapsy a sahají v délce pod kolena. Tím, že se šaty stahují v pase páskem, jejich velikosti jsou variabilní a řiďte se hlavně podle požadované délky šatů. Vybrali jsme pastelové odstíny tmavé indigo (které právě došíváme) a pudrově cihlové (která už je skladem). Šaty mají rukáv a unosíte je tak po celý rok, klidně když je doplníte legínami nebo punčochami.

Košilové šaty MADLEN

Madlen jsou košilové šaty v délce po kolena. Šijeme je ve dvou variantách látek - kostkovaný bavlněný popelín a bílé z mírně pružné viskozy vyšší gramáže. Obě mají slavnostní nádech a hezky dotažené detaily. Madlen má prostřižená sedla na předním i zadním díle, mírně asymetrické sklady na boku i na zadním díle a nechybí jim kapsy. Samozřejmostí je přinechaná krytá léga s košilovými knoflíčky a límeček. Dlouhý rukáv s vysokou manžetou se mírně řasí u lokte a lze jej ohrnout či nechat dlouhý. U kostkované varianty jsme si dokonce pohráli s položením kosmé kostky na dvou dílech a vzniknul tak hezky hravý detail na sedle. Jejich šití je náročné na preciznost a čas, proto je šijeme vždy jen v limitovaném množství kusů. Mají drobnou výšivku YNGPRMTV podél švu pod kapsou.

Další kousky došíváme, tak si nastavte hlídacího psa!

 

Dámské designy 2022

I holky chtějí kvalitní trička s autorským potiskem. A tak přinášíme 4 designy natištěné na 100% bio bavlnu v pohodlném oversize střihu. 

Vesta TARA

Tara je vestička z pevnějšího vaflového úpletu. Líbí se nám hlavně její variabilita a to, že dokáže pozvednout každý outfit. Hodí se na trika, šaty i košile. K širokým jeanům i legínám na tělo. Dá se nosit stažená i rozevlátá, vazačkou a sponou se reguluje v pase. Lemování předních okrajů lícuje s vysokými rozparky na bocích a stejnou šíří všitého pásku. Detailem je i šev na páteři. Ušili jsme je ve třech dobře kombinovaletných odstínech - světlém melé, tmavém melé a kakaově hnědé. Ve dvojvelikostech XS/S a M/L.

Mimochodem víš, že:

 
  • Vše co tu vidíš navrhujeme a vyrábíme v Česku
  • Naše téma je udržitelnost, ekologické materiály a lokální původ
  • Vzniká pouze limitovaný počet kusů
  • Pro registrované zákazníky máme slevu 5% na další objednávce
  • Dočasně nedostupné zboží ti pohlídá hlídací pes
  • Máme showroom v Praze i Brně
  • Všude u nás můžeš platit kartou, telefonem nebo klidně hodinkami
  • Dopravu zajišťujeme s PPL i Zásilkovnou
Facebook
Link
Spotify
Copyright © 2022 youngprimitive
Dostáváš tento e-mail, protože jsi při nákupu u nás souhlasil s odběrem novinek.

Značka YOUNGPRIMITIVE je registrovanou ochrannou známkou.
Dostáváte tento e-mail, protože jste při nákupu u nás souhlasili s odběrem novinek.

Chcete změnit způsob doručování našich e-mailů?
Můžete upravit své nastavení newsletteru nebo se odhlásit z newsleteru.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky