Vasky

Vasky Unikátní Vasky hodinky v jediném provedení 🌟

Právě teď v charitativní aukci❤️  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Vasky novinka

Boty, kožené doplňky, oblečení a teď i hodinky? Ano, ale jen v jediném a skutečně unikátním provedení. V hodinkách Zenith 1900 „VASKY“ Skeleton se dokonale prolíná precizní hodinářské řemeslo s láskou k ševcovině. Existuje pouze tento jediný kus, který jsme se rozhodli vydražit v charitativní aukci.

CHCI VĚDĚT VÍCE
Chelsea

Luxusní švýcarské hodinky

V pozlaceném pouzdře tiká švýcarský hodinový strojek Zenith, který se poprvé rozeběhl v roce 1900. Z původních kapesních hodinek putoval do nově vyrobeného pozlaceného pouzdra, kde doplnil nový ciferník s detaily ševcovského řemesla a původní ručičky s modrým žíháním v plameni.

OBJEVIT DETAILY
Hodinky Vasky

Komu společně pomůžeme

Výtěžek z aukce poputuje ke Karolíně Anně Möckl Dvořáčkové, jejíž příběh jsme vybrali ve spolupráci s nadací Be Charity Barbary Nesvadbové. V pouhých třech letech změnila Karolíně i celé její rodině život závažná dopravní nehoda. Ani na vozíku se ovšem nevzdala svých snů a žije aktivním životem. Ke zdolávání bariér ovšem potřebuje nejen asistenci, ale také náročné rehabilitace. A právě s jejich financováním můžeme společně pomoci. 

JÍT ROVNOU K AUKCI
Tento email byl odeslán na adresu male@nuslet.cz.
Odesilatelem je Vasky, novinky@tvoje.vasky.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.


S radostí doručeno díky aplikaci SmartEmailing
Antispam pravidla


kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky