Váš HRUŠKA tým

Váš HRUŠKA tým Oblíbená pomazánka na všechny druhy pečiva 😋

Poznejte naše produkty i jinak

než přes chuťové pohárky!
Tradiční pomazánkové
Tradiční pomazánkové, resp. pomazánkové máslo, jak se tomuto produktu do roku 2014 říkalo, je československým mlékárenským výrobkem, který si lidé nejčastěji vychutnávají s čerstvým pečivem jakéhokoli druhu.

Tento produkt je vyráběn ze zakysané smetany, sušeného mléka, případně sušeného podmáslí, a dalších doprovodných surovin. Narazit můžete nejen na tradiční varianty, ale také různě ochucené (šunkové, paprikové, ale i mnohé další), první ochucená varianta přitom vznikla až o 21 let později (první pomazánkové máslo vzniklo v roce 1977 v Liberecké mlékárně). Produkt slavil tak velký úspěch, že jej začaly přebírat postupně další a další mlékárny. Dnes byste jej našli zejména u Choceňské mlékárny a u Madety. Hlavní myšlenkou pro vznik tohoto "másla" byla zejména poptávka po pomazánce s menším obsahem tuku, která by se dobře roztírala na chleba. Při její výrobě je nutné dodržovat velmi vysoké nároky na hygienu a čistotu výroby, i proto mnohdy zahraniční výrobci při replikaci pomazánkového másla neuspěli. Tradiční pomazánkové má, na rozdíl od běžného másla, asi jen něco málo přes 30 % mléčného tuku a můžeme jej tak označit za zdravější variantu.
Související produkty
Májka (120 g)
25,90 Kč
Milko tvaroh (140 g)
14,90 Kč
Pařížský salát (150 g)
21,90 Kč
PROHLÉDNĚTE SI NÁŠ AKTUÁLNÍ LETÁK
Maloobchodní síť Hruška, spol. s r. o.
Táboritů 1, 772 00 Olomouc
www.mojehruska.cz
Tel.: +420 585 119 138
E-mail: info@mojehruska.cz
Facebook Instagram
Tento email byl odeslán na adresu male@nuslet.cz.
Odesilatelem je Váš HRUŠKA tým, info@mojehruska.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.


S radostí doručeno díky aplikaci SmartEmailing
Antispam pravidla


kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky