Váš HRUŠKA tým

Váš HRUŠKA tým Koukněte na náš nový leták (13.–19. 2. 2024)! 🗞

Vybíráme z letáku
Activia bílá
Nastartujte svůj den zdravými bílými jogurty Activia a dalšími zajímavými příchutěmi!

11,90 Kč (120 g)
Špek dědy Pilčíka
Vynikající špek, který obsahuje 92 procent masa a je zcela bez lepku. Vyzkoušíte jej i vy?

35,90 Kč (100 g)
Čokoláda Orion
Mléčná nebo některá jiná zajímavá příchuť? Určitě si na ní pochutnáte kdykoli!

29,90 Kč (90 g)
Captain Morgan (700 ml)
399 Kč
Domestos Pine (750 ml)
49,90 Kč

Recept: Muffiny k snídani

Suroviny:
  • 2 párky
  • 12 plátků toustového chleba
  • 8 vajec
  • čerstvý špenát
  • nastrouhaný sýr
  • sůl, mletý pepř
  • olej
Postup:
Pomocí sklenice vykrojíme 12 koleček toustového chleba, aby se vešla na dno formy na muffiny. Formu vymažeme olejem a kolečka vyskládáme na dno. V misce rozšleháme vejce, osolíme a opepříme. Párek nakrájíme nadrobno a dáme na každé kolečko chleba, posypeme špenátem a zalijeme rozšlehanými vejci. Posypeme sýrem a pečeme v předem vyhřáté troubě na 180 stupňů cca 15 minut.

Soutěž


Věděli jste, že...

Den svatého Valentýna
Den svatého Valentýna připadá vždy na 14. února. Po celém světě si milovaní vyměňují sladkosti, květiny a dárky, to vše ve jménu svatého Valentýna.

Den svatého Valentýna "oficiálně" vyhlásil v 5. století papež Gelasius. Během středověku se ve Francii a Anglii běžně věřilo, že 14. únor je začátkem období páření ptáků, což přispělo k myšlence, že by tento den měl být také dnem romantiky. V polovině 18. století bylo běžné, že si přátelé a milovníci všech společenských vrstev vyměňovali drobné projevy náklonnosti nebo ručně psané dopisy či básničky a od roku 1900 začaly být tyto psané dopisy nahrazovány tištěnými kartičkami, zejména pak díky zlepšení technologie tisku. Hotové karty pak byly pro lidi snadným způsobem, jak vyjádřit své emoce, zvláště pak v době, kdy bylo odrazováno od přímého vyjadřování vlastních pocitů. Ke zvýšení obliby zasílání valentýnských přání přispělo mj. i levnější poštovné. Dnes je odhadem ročně zasláno 145 milionů valentýnských pohlednic, díky čemuž je Valentýn druhým největším svátkem pro zasílání pohlednic v roce (více pohlednic se posílá už jen o Vánocích).
logo Hruška
   Maloobchodní síť Hruška, spol. s r. o.
   Táboritů 1, 772 00 Olomouc
   www.mojehruska.cz
   Tel.: +420 585 119 138
   E-mail: info@mojehruska.cz
Facebook Instagram
Tento email byl odeslán na adresu male@nuslet.cz.
Odesilatelem je Váš HRUŠKA tým, info@mojehruska.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.


S radostí doručeno díky aplikaci SmartEmailing
Antispam pravidla


kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky