Váš HRUŠKA tým

Váš HRUŠKA tým Celosvětově rozšířený nápoj s velkou konkurencí 🥤

Poznejte naše produkty i jinak

než přes chuťové pohárky!
Pepsi
Pepsi-Cola je dnes jedním z nejznámějších produktů na světě. Pojďme si proto říct i něco o počátcích tohoto lahodného nápoje!

Původní recepturu toho, co se stane Pepsi-Colou, vynalezl v roce 1893 lékárník Caleb Bradham z New Bernu. Stejně jako mnoho tehdejších lékárníků prodával ve své lékárně nápoje, které sám vytvořil. Jeho nejoblíbenějším nápojem bylo něco, co nazýval "Bradův nápoj" - směs cukru, vody, karamelu, citronového oleje, ořechů kola, muškátového oříšku a dalších přísad. Když se nápoj uchytil, Bradham se rozhodl dát mu svižnější jméno a nakonec se rozhodl pro Pepsi-Colu. V létě roku 1903 si dal na toto jméno ochrannou známku a prodával svůj sirup ze sody lékárnám a dalším prodejcům po celé Severní Karolíně. Zpočátku byla Pepsi uváděna na trh jako prostředek na podporu trávení a oslovovala spotřebitele sloganem "Povznášející, povzbuzující, napomáhá trávení". Na počátku 60. let se společnosti jako Pepsi zaměřily na generaci Baby boomers. Přišly první reklamy oslovující mladé lidi s názvem "generace Pepsi". Z pokusu ve farmacii se tak nakonec stal jeden z nejoblíbenějších nápojů na světě.
Související produkty
Coca-Cola (1,5 l)
29,90 Kč
Kofola (2 l)
27,90 Kč
Dobrá voda (1,5 l)
14,90 Kč
PROHLÉDNĚTE SI NÁŠ AKTUÁLNÍ LETÁK
Maloobchodní síť Hruška, spol. s r. o.
Táboritů 1, 772 00 Olomouc
www.mojehruska.cz
Tel.: +420 585 119 138
E-mail: info@mojehruska.cz
Facebook Instagram
Tento email byl odeslán na adresu male@nuslet.cz.
Odesilatelem je Váš HRUŠKA tým, info@mojehruska.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.


S radostí doručeno díky aplikaci SmartEmailing
Antispam pravidla


kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky