Váš HRUŠKA tým

Váš HRUŠKA tým Koukněte na náš nový leták (5.–11. 12. 2023)! 🗞

Vybíráme z letáku
Activia bílá
Nastartujte svůj den s našimi zdravými jogurty Activia ve výhodném balení!

49,90 Kč (4x120 g)
Česnekový bok
Dopřejte si výraznou chuť česnekového boku s 80 procenty masa!

25,40 Kč (100 g)
KitKat cereálie
Chcete si na snídani dopřát nádherně sladké cereálie? Vyzkoušejte KitKat!

79,90 Kč (330 g)
Javořina bílá (2 l)
45,90 Kč
Vlhčený toaletní papír (42 ks)
34,90 Kč

Recept: Zdravé krekry

Suroviny:
  • 250 g celozrnné špaldové mouky
  • 100 g másla
  • 100 ml vody
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 3 lžíce soli
  • 2 lžíce lněných semínek
Postup:
Do mísy dáme mouku se solí. Přidáme lněné semínko. Zalijeme změklým máslem, vodou a olejem. Vypracujeme hladké těsto, které rozválíme na tenký plát. Těsto přesuneme na plech vyložený pečicím papírem. Nožem nakrájíme krekry a rozmístíme je na plechu a pečeme na 170 stupňů po dobu 15 minut.

Soutěž


Věděli jste, že...

Chupa Chups
Lízátko, které každý z nás minimálně jednou za život vyzkoušel. Řeč je o slavném Chupa Chups, které vzniklo již v 50. letech.

Za lízátky Chupa Chups stojí vynálezce Enric Bernat, který si tehdy pomyslel, že svět potřebuje produkt, který by byl natolik originální, jako jíst sladkosti vidličkou. Tím vzniklo vůbec první lízátko. Základními sedmi příchutěmi byly máta, jahoda, pomeranč, citron, jahoda se smetanou, čokoláda s vanilkou a káva se smetanou. Mimochodem, jahoda a jahoda se smetanou jsou dodnes těmi nejprodávanějšími příchutěmi. V 90. letech se lízátka Chupa Chups prodávala již ve 164 zemích po celém světě. V roce 2017 se značka také spojila s Tezenis, přední italskou značkou spodního prádla. Kolekce tehdy zahrnovala spodní prádlo, trička, pyžama, ale i další druhy oblečení. Dnes Chupa Chups prodává více než 100 příchutí po celém světě, např. čaj s citronem, macha late a mnohé další. A logo? Za tím stojí známý umělec Salvador Dalí. Dalí začlenil jméno Chupa Chups do jasně barevného tvaru sedmikrásky. Rovněž navrhl, aby bylo logo umístěno na vršek lízátka místo na jeho stranu, aby bylo vždy vidět neporušeně. Evidentně to byl také skvělý marketér!
logo Hruška
   Maloobchodní síť Hruška, spol. s r. o.
   Táboritů 1, 772 00 Olomouc
   www.mojehruska.cz
   Tel.: +420 585 119 138
   E-mail: info@mojehruska.cz
Facebook Instagram
Tento email byl odeslán na adresu male@nuslet.cz.
Odesilatelem je Váš HRUŠKA tým, info@mojehruska.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.


S radostí doručeno díky aplikaci SmartEmailing
Antispam pravidla


kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky