Váš HRUŠKA tým

Váš HRUŠKA tým Voda, která je tuze dobrá! ❤️

Poznejte naše produkty i jinak

než přes chuťové pohárky!
Dobrá voda
Možná neuvěříte, ale minerální vody Dobrá voda jsou tu s námi více než 30 let. Za tu dobu se u Čechů staly velmi oblíbenými. Dnes přitom portfolio této značky obsahuje více než jen minerální vody!

První lahve Dobré vody se začaly stáčet v roce 1992 v Byňově. Dnes patří Dobrá voda mezi trojku nejprodávanějších značek balených vod v České republice. To, že by mohla být podzemní hlubinná voda z Novohradských hor a Třeboňské pánve stáčena, napadlo lidi již v 80. letech. Zajímavostí je určitě také to, že je tato voda stará více než 16 000 let a nachází se více než 260 metrů pod zemí. První výroba sestávala z neperlivých i perlivých vod, o několik let později se k přírodním baleným vodám přidaly také ty ochucené. Dobrá voda je mineralizovaná minerální voda hydrogenuhličitano-hořečnato-sodného typu, zároveň je velmi měkká a s příznivým obsahem fluoridů. Je tak ideální hlavně pro děti, kterým posiluje chrup. Dnes byste v portfoliu této značky, která patří pod holding Mattoni 1873, našli mimo minerální vody také pitíčka pro děti či sirupy do vody.
Související produkty
Magnesia RED (1,5 l)
24,90 Kč
Aquila (1,5 l)
14,90 Kč
Ondrášovka (1,5 l)
14,90 Kč
PROHLÉDNĚTE SI NÁŠ AKTUÁLNÍ LETÁK
Maloobchodní síť Hruška, spol. s r. o.
Táboritů 1, 772 00 Olomouc
www.mojehruska.cz
Tel.: +420 585 119 138
E-mail: info@mojehruska.cz
Facebook Instagram
Tento email byl odeslán na adresu male@nuslet.cz.
Odesilatelem je Váš HRUŠKA tým, info@mojehruska.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.


S radostí doručeno díky aplikaci SmartEmailing
Antispam pravidla


kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky