Váš HRUŠKA tým

Váš HRUŠKA tým Koukněte na náš nový leták (26. 9.–2. 10. 2023)! 🗞

Vybíráme z letáku
Romadur
Pochutnejte si na tomto delikátním měkkém zrajícím sýru!

26,90 Kč (100 g)
Mistrovo uzené
Ten, kdo miluje kvalitu, si zde rozhodně přijde na své! Bez lepku a s 90 % masa.

23,90 Kč (100 g)
Super ovoce
Tyčinka, která je zcela bez cukru a která vám dodá energii, kdykoli ji potřebujete!

19,90 Kč (30 g)
Becherovka (0,5 l)
179,90 Kč
Micci Ultra Wings (10 ks)
21,90 Kč

Recept: Fazolová pánev

Suroviny:
  • 300 g fazolových lusků
  • cibule
  • 4 stroužky česneku
  • 200 g anglické slaniny
  • 150 g tvrdého sýru
  • máslo
  • olivový olej
  • sůl, pepř
Postup:
Slaninu nakrájíme na kostičky a na oleji orestujeme. Přidáme nakrájenou cibuli, česnek, fazolky, osolíme a opepříme. Na závěr přidáme máslo a sýr.

Soutěž


Věděli jste, že...

Energetické nápoje
Moderní energetický nápoj se zrodil v Japonsku po druhé světové válce. V roce 1962 vyrobila společnost Taisho pharmaceuticals Lipovitan D, bylinné energizující tonikum, které se prodávalo v malých lahvích.

Tonikum bylo původně nabízeno pro řidiče kamionů a tovární dělníky, kteří potřebovali zůstat vzhůru na dlouhé směny. Lipovitan sice "vypadal a voněl" jako sirup proti kašli, přesto byl však propagován jako nápoj na podporu fyzických a duševních funkcí. Hlavní složkou nápoje je taurin, který se nakonec stal důležitou složkou i mnoha dalších moderních energetických nápojů. Největší dostupné lahvičky Lipovitanu obsahují až 3 000 mg taurinu a také varovný štítek, který lidem oznamuje, že by neměli konzumovat více než 100 mg taurinu denně. Velmi známý byl dříve také Krating Daeng, nápoj, ze kterého později vznikl dnes tolik populární Red Bull. Na japonský trh byl uveden v roce 1976 jako energetický nápoj s kofeinem, taurinem a vitamínem B coby primárními složkami, mj. byl také velmi populární v 80. letech i mezi japonskými manažery. Myšlenka energetických nápojů tedy nezůstala pouze u řidičů kamionů a dělníků, postupem let si je oblíbili všichni.
logo Hruška
   Maloobchodní síť Hruška, spol. s r. o.
   Táboritů 1, 772 00 Olomouc
   www.mojehruska.cz
   Tel.: +420 585 119 138
   E-mail: info@mojehruska.cz
Facebook Instagram
Tento email byl odeslán na adresu male@nuslet.cz.
Odesilatelem je Váš HRUŠKA tým, info@mojehruska.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.


S radostí doručeno díky aplikaci SmartEmailing
Antispam pravidla


kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky