Váš HRUŠKA tým

Váš HRUŠKA tým Zdravá a chutná sýrová svačinka 🧀

Poznejte naše produkty i jinak

než přes chuťové pohárky!
Cottage Cheese
Cottage je čerstvý sýr s jemnou, mírně kyselou chutí. Je součástí rodiny čerstvých sýrů, které jsou bez kůry a nejsou určeny ke zrání za účelem rozvinutí chuti.

Cottage je považován za první sýr vyrobený v Americe. Po staletí vyráběli farmáři v Evropě čerstvé selské sýry s přirozeně zkysaným mlékem. Imigranti do Ameriky přinesli tradici výroby čerstvého sýra a v polovině 19. století vstoupil do amerického slovníku termín "cottage". Prodává se jak čistý, tak s dalšími příchutěmi (bylinky, ale třeba i ovoce). Vyrábí se přidáním kyseliny do pasterizovaného mléka, která způsobí oddělení mléčné sušiny od syrovátky. To lze provést přidáním bakteriální kultury, která produkuje kyselinu mléčnou nebo potravinářskou kyselinu, jakou je např. ocet. Poté, co se sýřenina vytvoří, je jemně nakrájena na kousky, které umožňují stékání další syrovátky ze sýřeniny. Sýřenina se dále vaří a jemně lisuje, aby se vytlačilo více syrovátky, následně se propláchne a přidá se sůl. Sýr by měl být skladován v chladničce, má vysoký obsah bílkovin a je dobrým zdrojem riboflavinu. Přestože obsahuje vápník, velká část se ztrácí při separaci syrovátky. Pro svůj lehký a svěží charakter se často konzumuje v salátech s čerstvým ovocem a zeleninou a jako zdravá, pohodlná svačina s vysokým obsahem bílkovin.
Související produkty
Krolewski 45% (100 g)
24,90 Kč
Gouda (100 g)
13,90 Kč
Lučina (100 g)
24,90 Kč
PROHLÉDNĚTE SI NÁŠ AKTUÁLNÍ LETÁK
Maloobchodní síť Hruška, spol. s r. o.
Táboritů 1, 772 00 Olomouc
www.mojehruska.cz
Tel.: +420 585 119 138
E-mail: info@mojehruska.cz
Facebook Instagram
Tento email byl odeslán na adresu male@nuslet.cz.
Odesilatelem je Váš HRUŠKA tým, info@mojehruska.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.


S radostí doručeno díky aplikaci SmartEmailing
Antispam pravidla


kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky