Váš HRUŠKA tým

Váš HRUŠKA tým Maso, které bylo dříve ozdobou stolu 😋

Poznejte naše produkty i jinak

než přes chuťové pohárky!
Sekaná
Sekaná je u českých domácností stále jedním z velmi oblíbených pokrmů. Jedná se o jídlo připravené z mletého masa, na které lze využít jakéhokoli druhu masa.

Dříve v historii však byla její příprava více pracná. Tehdy se vzala svíčková či kýta, která se ručně nadrobno nasekala. Změna přišla až s využitím mlýnku na maso. S tím se však dostalo i na další "novinku" – pro přípravu sekané se začaly využívat i méně kvalitní kousky masa. Co domácnost, to jiný recept na sekanou – variací zde existuje opravdu nespočet, základ však bývá většinou totožný. Sekaná byla v historii připravována jen zřídka, bylo to totiž sváteční jídlo, na jehož přípravu byly využívány jen ty nejkvalitnější suroviny. Setkat jste se s ní mohli například i na svatbách. Využijte možnosti zakoupit si u nás kvalitní babiččinu sekanou za skvělou cenu!
Související produkty
Krkovice speciál (100 g)
16,90 Kč
Inovecký salám (100 g)
15,40 Kč
Vepřová kýta (1 kg)
109,90 Kč
PROHLÉDNĚTE SI NÁŠ AKTUÁLNÍ LETÁK
Maloobchodní síť Hruška, spol. s r. o.
Táboritů 1, 772 00 Olomouc
www.mojehruska.cz
Tel.: +420 585 119 138
E-mail: info@mojehruska.cz
Facebook Instagram
Tento email byl odeslán na adresu male@nuslet.cz.
Odesilatelem je Váš HRUŠKA tým, info@mojehruska.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.


S radostí doručeno díky aplikaci SmartEmailing
Antispam pravidla


kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky