Váš HRUŠKA tým

Váš HRUŠKA tým Jeden z nejpopulárnějších sýrů 🧀

Poznejte naše produkty i jinak

než přes chuťové pohárky!
Eidam
Eidam, někdy také edam, má svůj původ v severních oblastech Nizozemska (název pochází z města Edam). Tento holandský sýr se vyrábí z pasterizovaného kravského nebo kozího mléka. Má světle žlutý vnitřek a kůru z červeného parafínového vosku. Jeho chuť je v rané fázi jemná, slaná a ořechová a stárnutím je ostřejší. Ve srovnání s jinými sýry má také poměrně nízký obsah tuku.

Základ tvoří jemná směs krémových a ořechových tónů s náznaky soli, které se objevují v jemných jiskrách. V mládí vykazuje pružnou texturu, postupem času se blíží sušší, drobivější konzistenci. Eidam se také vyrábí ve Španělsku, Severní a Jižní Americe a je považován za lahůdku. Chutově nejbližší "příbuzný" je gouda. Tento sýr má hutnou a pružnou texturu a vyznačuje se sladkými a krémovými tóny s tóny lískových oříšků a měkkého másla. Sýr eidam se v rané fázi dobře hodí k ovoci, jako jsou broskve, meruňky, třešně a melouny, zatímco stařený sýr eidam se často konzumuje s hruškami či jablky.
Související produkty
Korbáčky (45 g)
25,90 Kč
Tvarůžky (167 g)
39,90 Kč
Obalovaný sýr (200 g)
74,90 Kč
PROHLÉDNĚTE SI NÁŠ AKTUÁLNÍ LETÁK
Maloobchodní síť Hruška, spol. s r. o.
Táboritů 1, 772 00 Olomouc
www.mojehruska.cz
Tel.: +420 585 119 138
E-mail: info@mojehruska.cz
Facebook Instagram
Tento email byl odeslán na adresu male@nuslet.cz.
Odesilatelem je Váš HRUŠKA tým, info@mojehruska.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.


S radostí doručeno díky aplikaci SmartEmailing
Antispam pravidla


kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky