Tým Živiny

Tým Živiny Přehled všech letních novinek od Živiny

Nový Ovesný barista, omáčky s Červeným Jelenem, naše Tofu a Kombucha
Červený Jelen

Přehled všech letních novinek

 

V létě jsme do toho pořádně šlápli a stálo to za to. Tady jsou všechny naše novinky.

Ještě ovesnější Ovesný barista

 

Náš i váš oblíbený Ovesný barista se vrátil v plné parádě – s vylepšenou recepturou a praktickým eko obalem se znovuuzavíratelným víčkem! Připravte se na chuťový zážitek, který ještě o kousek víc zjemní vaši kávu.

Omáčky s Červeným Jelenem

 

I vy teď můžete okusit část kouzla Červeného Jelena přímo u vás doma. Máme z toho obzvlášť radost, protože Červený Jelen patří už dlouho mezi jednu z našich oblíbených restaurací. Další představíme už na podzim letošního roku.

Tofu Natur v bio kvalitě

 

Na kostky nebo na plátky? Naše Tofu chutná ve všech tvarech! Perfektně přejímá chuť ostatních přísad a navíc je bez cholesterolu, má minimum sodíku a obsahuje kvalitní bílkoviny.

Naše osvěžující Kombucha

 

Dobrá pro zdraví, ještě lepší na pití! Ráno nastartuje metabolismus, odpoledne doplní šťávu a večer klidně nahradí drink. Kterou ze dvou příchutí ochutnáte první? Bazalku posvátnou nebo citronovou trávu?

Společně proti plýtvání

 

Zachraňte dobroty a ušetřete. Vyberte si z našich zvýhodněných produktů, kterých jsme buď vyrobili moc nebo se u nich pomalu blíží datum expirace. 100% kvalita je stále zaručena.

SLEDUJTE NÁS

Facebook
Instagram

© 2023 Živina

info@zivina.cz
+420 605 249 939

Nechcete už odebírat naše e-maily? Odhlaste se zde.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky