Trenýrkárna.cz

Trenýrkárna.cz Nepostradatelný člen Trenýrkárna.cz

Kdo stojí za celou logistikou ❓

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  Zobrazit na webu.                                

 

 

Vážený zákazníku,

 

vítej znovu ve světě Trenýrkárna.cz. Dnes bychom ti rádi představili někoho, kdo je zodpovědný za to, že ti balíček s objednávkou dorazí, než bys řekl švec.

 

Tím člověkem je Kristýna Rusňáková, naše manažerka logistiky. Svou profesní dráhu začínala po maturitě na sportovním gymnáziu v prodejnách se sportovním vybavením. S Ruslanem a Adamem se poprvé setkala v jejich tehdejším kosmetickém salonu Bello, kam nastoupila jako recepční. Odtud ji Ruslan zlákal na Trenýrkárna.cz, kde už po prvním měsíci dostala na starost celý sklad. To bylo v roce 2017 a celý tým Trenýrkárna.cz čítal pouze 7 lidí. Dnes Kristýna sama vede už dvacetičlenný tým, který expresně odbavuje všechny tvoje objednávky.

Kristýna by se pro Trenýrkárna.cz doslova rozdala. Důkazem může být to, že během prvních Vánoc, které u nás strávila, zůstala v práci celých 32 hodin v jednom kuse – a to jen proto, aby byly tvoje dárky pod stromečkem včas. Její okolí i ona sama si nejvíce váží svých organizačních schopností, díky kterým může posouvat e-shop Trenýrkárna.cz dál a dál.
Kristýna má u nás na starosti i zákaznický servis. To znamená, že když máš nějaký problém se zásilkou nebo chceš zboží reklamovat, postará se o to. A mimochodem, právě teď Kristýna hledá někoho, kdo jí s péčí o zákazníky bude pomáhat. Nejsi to právě ty? Pokud rád řešíš (cizí) problémy, dokážeš se usmívat i po telefonu a práce s lidmi tě baví, třeba to bude trefa do černého. Podívej se na inzerát a v příštím mailu budeme možná představovat zrovna tebe.

Zaujal tě tento e-mail a bavil tě víc než jindy?

 

Sleduj nás, kde jen chceš

facebook

Kontakty na naše zákaznické centrum

+420  727 903 604
Po–Pá: 8:00–16:00

Doprava zdarma je při celkové hodnotě nákupu nad 999 Kč.

Tento e-mail byl zaslán na adresu male@nuslet.cz. Tento e-mail jste dostal(a), protože jste si nastavil(a) zasílání novinek nebo jste provedl(a) objednávku nebo jste registrován(a) na portálu Trenýrkárna.cz, jehož provozovatelem je společnost DaniDarx, s.r.o., se sídlem na adrese Sokolovská 971/193, Praha 9, 190 00, IČ: 24209139, DIČ: CZ24209139. Změna cen vyhrazena. Slevy se počítají z původních cen. Kód nelze kombinovat s jinými kódy. Slevu nelze využít na dárkové vouchery ani elektronické dárkové vouchery. Zasílání obchodních sdělení můžete zrušit na této stránce nebo zasláním odpovědi na tento e-mail s žádostí o zrušení zasílání obchodních sdělení. Klikněte pro zobrazení mailu v prohlížeči.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky