Trenýrkárna.cz

Trenýrkárna.cz Další důležitý člen Trenýrkárna.cz

Kdo má na starost výrobu našich produktů ❓

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  Zobrazit na webu.                                

 

 

Vážený zákazníku,

 

posíláme pozdravy ze světa Trenýrkárna.cz! Jak jsme slíbili, rádi bychom ti náš svět spodního prádla přiblížili, proto bychom tě dnes chtěli seznámit s druhým pilířem naší společnosti.

 

Tím je náš obchodní ředitel a spoluzakladatel Adam Rožánek, který má na starosti kompletní pozadí firmy. Ať už jde o účetnictví, nutnou administrativu, výrobu české značky STYX nebo kontrolu kvality všech ostatních značek, Adam je ten, na koho se můžeme vždycky spolehnout. Právě díky němu máme moderní skladové prostory a kanceláře nebo perfektně fungující oddělení kontroly kvality produktů. Kromě toho Adamovi vděčíme za fantastický úspěch našich privátních značek Nedeto a Styx, které pod jeho vedením vznikají.

 

Adam je vynikající týmový hráč, což dokázal nejen během své fotbalové kariéry, ale zejména na počátku podnikání, kdy společně s druhým zakladatelem Ruslanem Skopalem začínali od nuly a do všeho neznámého se vrhali po hlavě s patřičným nadšením. Na kulečníkovém stole Adamových rodičů vznikaly první fotky a videa produktů prodávaných na Trenýrkárna.cz; dokonce Adam mnohokrát zastal i roli modela, na němž se fotily trenýrky. 

 

Od těch dob se Trenýrkárna.cz pod vedením Adama a Ruslana posunula neskutečně daleko, máme profesionální modely, modelky i fotografy, zákazníky oceňovaný e-shop i novou přehlednou aplikaci, moderní skladové prostory s distribučním centrem a vlastní výrobu v našich vlastních dílnách v České republice.

 

Aktuálně se nám dokonce podařilo ještě více rozšířit výrobní kapacity a díky spojení s Maluna.cz (e-shop s menstruačními pomůckami) máme novou šicí dílnu v Jablonci nad Nisou. Vznikají tady třeba oblíbené trenky STYX nebo menstruační kalhotky Meracus. A máme tady dokonce volné kapacity pro někoho, kdo by chtěl rozjet výrobu v Česku. Naše strojové vybavení je vhodné pro zpracování tkaných i pletených textilií, pro sériovou i zakázkovou výrobu. Takže pokud zrovna hledáš výrobní kapacity tohoto ražení (nebo o někom takovém víš), určitě se na Adama obrať: adam.rozanek@trenyrkarna.cz.

Zaujal tě tento e-mail a bavil tě víc než jindy?

 

Sleduj nás, kde jen chceš

facebook

Kontakty na naše zákaznické centrum

+420  727 903 604
Po–Pá: 8:00–16:00

Doprava zdarma je při celkové hodnotě nákupu nad 999 Kč.

Tento e-mail byl zaslán na adresu male@nuslet.cz. Tento e-mail jste dostal(a), protože jste si nastavil(a) zasílání novinek nebo jste provedl(a) objednávku nebo jste registrován(a) na portálu Trenýrkárna.cz, jehož provozovatelem je společnost DaniDarx, s.r.o., se sídlem na adrese Sokolovská 971/193, Praha 9, 190 00, IČ: 24209139, DIČ: CZ24209139. Změna cen vyhrazena. Slevy se počítají z původních cen. Kód nelze kombinovat s jinými kódy. Slevu nelze využít na dárkové vouchery ani elektronické dárkové vouchery. Zasílání obchodních sdělení můžete zrušit na této stránce nebo zasláním odpovědi na tento e-mail s žádostí o zrušení zasílání obchodních sdělení. Klikněte pro zobrazení mailu v prohlížeči.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky