Tereza z Bagind

Tereza z Bagind Dárky na poslední chvíli? 🎁

I ty v Bagind umíme!  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Dobrodružství na celý život 
Zobrazit email v prohlížeči
Naši milí,

napovědělo Vám počasí za oknem, že je teprve listopad a není potřeba se stresovat Vánocemi? Omyl! 👀 Ježíšek přijde už zítra. 

Pokud jste i Vy letos shánění dárků tak trochu podcenili, pořád můžete Vánoce zachránit dárkovým poukazem. 💌 Ten Vám pošleme v elektronické formě a nebo se pro jeho papírovou verzi spolu s vánoční obálkou můžete zastavit na prodejně v Praze, Brně nebo Zlíně. 🧡 Na opozdilce tam dnes budeme čekat až do 21:00!
"Moji milí,

závěrem tohoto roku bych Vám rád popřál klidné svátky a poděkoval za Vaši přízeň v roce 2023. Moc se těším na Vaše fotky od stromečku s nadělenými Bagind výrobky, nezapomeňte nám je poslat!
Bohatého Ježíška,

Lukáš, zakladatel Bagind"
Dnes mají prodejny otevřeno až do 21:00!
Unikátní design Prémiové zpracování Udržitelná výroba
Facebook Instagram Pinterest YouTube LinkedIn
Tento email byl odeslán na adresu male@nuslet.cz.
Odesilatelem je Tereza z Bagind, muj@bagind.cz. Tento e-mail je podle zákona obchodním sdělením.
Z odběru se můžete odhlásit.


S radostí doručeno díky aplikaci SmartEmailing
Antispam pravidla


kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky