Takko Fashion

Takko Fashion Vaše kupóny jsou tady - nakupte si hity sezóny se slevou až 30 %!

 
Pokud se Vám mail nezobrazí správně, klikněte prosím zde.
 
   
 
 
 
   
Milý zákazníku,

Jste již připraveni na nižší teploty, ale ještě nemáte teplé oblečení, ve kterém se budete cítit dobře? Tak potom pro vás máme to, co zrovna potřebujete!
Ať už měkoučké kousky z úpletu, trendy bundy, kabáty nebo podzimní doplňky – s našimi kupony nyní nakoupíte až s 30% slevou na 3 kousky dle vlastního výběru i jednu bundu se slevou 25 %!
Ukažte jednoduše tyto kupony při placení na prodejně a ušetříte.

Přejeme spoustu zábavy při nakupování!!
Váš Takko Fashion tým
 
 
 
 
 
30% Sleva*
na jeden kus dle vašeho výběru
 
25% Sleva*
na jeden kus dle vašeho výběru
 
25% Sleva*
na jeden kus dle vašeho výběru
 
25% Sleva*
na jednu bundu dle vašeho výběru
 
   
*Prosím, předložte tento Newsletter na vaší Takko Fashion prodejně. Bližší informace na takko.com/faq. Nelze kombinovat s jinými slevami / slevovými akcemi. Prospektové zboží a dárkové karty jsou z akce vyloučené. Pouze registrovaní zákazníci obdrží slevu. Může být použitý pouze jeden kupón na zboží. Slevu je možné uplatnit pouze jednou. Využití vašich dat k reklamním účelům můžete kdykoliv písemně zrušit na Takko Fashion s.r.o., Londýnské náměstí 853/1 , 639 00 Brno.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky