Swarovski Club

Swarovski Club Objevte výstavu Swarovski Masters of Light - From Vienna to Milan

Poprvé v Miláně

SWAROVSKI
SWAROVSKI
MASTERS OF LIGHT
FROM VIENNA TO MILAN
Výstava poprvé dorazí do Itálie a představuje naše bohaté dědictví, umění, savoir - faire a jedinečný vliv na pop kulturu od roku 1895.

Výstava bude otevřena 17. června v Palazzo Citterio (Milán). Poutavá cesta od zrodu značky ve Vídni 19. století – kde Daniel Swarovski poprvé našel inspiraci k předefinování konceptu křišťálu – do Milána 21. století a dále.

SWAROVSKI – MASTERS OF LIGHT, přepracovaná pro Milán a vzdávající hold módnímu průmyslu, který je srdcem značky Made in Italy, přináší výjimečný výběr více než 50 křišťálově zdobených outfitů navržených slavnými módními domy, včetně italských značek Prada a Miu Miu, Fendi Couture, Gucci, Atelier Versace navržený Gianni Versace a Donatella Versace a Armani Privé od Giorgio Armani. 

Objevíte také jedinečnou řadu třpytivých jevištních kostýmů a vzhledu červeného koberce, který nosí hvězdy jako Harry Styles, Katy Perry a Rihanna, stejně jako šperky, figurky a krystaly – včetně největšího křišťálového šatonu, jaký byl kdy vytvořen.

To nemůžete zmeškat.

MASTERS OF LIGHT
FROM VIENNA TO MILAN

 Palazzo Citterio, Via Brera 12 - Milán

17. června - 14. července 2024 

Pondělí - pátek 14:30 - 22:00 

Sobota - neděle 11:00 - 22:00

Vstup zdarma - nutná rezervace

Image
11053239777
Aktuální úroveň útrat 0.00 CZK
Barcode
© 2024 Swarovski AG
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky