Stradivarius

Stradivarius Pět looků, které dokazují, že TOHLE je vítězný trend

Oddejme se stylu grunge.  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ 
Stradivarius
Doručení domů zdarma od 699 CZK*
Oddejme se stylu grunge
Jen málo trendů má takovou osobitost a schopnost přizpůsobit se jako nový grunge. Jestli stále ještě nejste přesvědčená o tom, že se tento styl ujme a bude nás provázet po celou novou sezónou, těchto pět outfitů vám to dokáže.
Klíčové prvky
Jeho charakteristickými rysy jsou květinové potisky, vzorovaná bavlněná trička, oblečení v koženém vzhledu a tyl. A jediné, co vás bude omezovat při jejich kombinování, je vaše představivost. Tady máte pár nápadů.
*Doprava zdarma pouze na produkty z nové kolekce, na které se nevztahuje žádná sleva.
Novinky Džíny
Topy Šaty
Doplňky Obuv
Doručení domů zdarma od 699 CZK
Prodloužená lhůta pro vrácení
Vyzvednutí online objednávek na prodejně je dostupné
Najděte prodejnu
@Stradivarius
Spotify Tiktok Instagram Facebook Twitter Youtube
Pokud se tento e-mail nezobrazuje správně,klikněte sem..
V případě dalších dotazů navštivte sekci s nápovědou na našich webových stránkách.
Tento e-mail jste obdrželi jménem společnosti Inditex Česká republika, s.r.o. a/nebo STRADIVARIUS ESPAÑA, S.A., protože jste nám v minulosti udělili souhlas se zasíláním obchodních sdělení od značky STRADIVARIUS. Nezapomínejte, že podrobnější informace o tom, jak používáme vaše osobní údaje a jaká jsou vaše práva, najdete v zásadách ochrany soukromí, které jsou k dispozici na webových stránkách STRADIVARIUS, a/nebo zasláním.
Pokud se chcete odhlásit, klikněte zde. V případě dalších dotazů navštivte sekci s nápovědou na našich webových stránkách.
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky