SNOWBOARD ZEZULA

SNOWBOARD ZEZULA Ber triko a kraťasy v akci -25 %

Ber triko a kraťasy v akci -25 %
Právě začíná akce se slevou 25 % na trička a kraťasy! Vyber fresh tenisky Nike SB nebo Vans a nezapomeň batoh na vejšku. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Zobraz zprávu v prohlížeči

Doprava

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500

Doprava

Doručíme do 24 h při objednání do 12:00

DO ESHOPU »

Obohať svou garderóbu v nový akci! Tričko nebo kraťasy z letošních kolekcí máš teď levnější o 25 %, tak se vybav na konec sezóny nebo rovnou na tu příští. Vybírat můžeš z top značek do 12. září.

Sleduj fungl nový obutí! Tenisky Nike SB přinášejí moderní styl a vynikající pohodlí pro skaters i všechny ostatní. Vansky zase lákají svým ikonickým designem a kvalitou. Vyber si svůj nejoblíbenější pár!

Back to College! Školáci už mají návrat do lavic za sebou a teď se blíží čas na vejšku. Skripta, notebook ani další výbavu pro akademickej lajf nechceš nosit v igelitce, tak ber batoh, co má styl a hodně kapes.

Odesílatelem tohoto obchodního sdělení je SNOWBOARD ZEZULA s.r.o.

Odhlásit odběr

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky