Richard Woox

Richard Woox No tak vidíš

Aktivuj svůj vlastní tréninkový režim.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Nezobrazil se vám e-mail správně? Klikněte zde.
Bauer CZ
Trénuj jako profík!
Ahoj,
víme, jak to chodí – touha zlepšovat se v hokeji nikdy nespí, ale někdy je to s přístupem na zimní stadion složité. Ať už je to kvůli nedostatku času, vzdálenosti nebo třeba jen proto, že sezóna má své limity. Ale co kdybychom ti řekli, že existuje způsob, jak si hokejové dovednosti brousit neustále, pohodlně z domova?
S naší novou řadou hokejových tréninkových pomůcek ti přinášíme řešení, které ti umožní věnovat se tvé vášni kdykoli, a to i bez nutnosti ledové plochy. Ať už máš zahradu, nebo preferuješ trénovat indoorově v obýváku či pokoji, naše pomůcky jsou navrženy tak, aby ti umožnily pilovat bruslení, střílení, přihrávky a další dovednosti s hokejkou přímo u tebe doma.
Vybrat si můžeš přesně tu tréninkovou pomůcku, která odpovídá tvým potřebám a cílům. Chceme ti umožnit trénovat efektivně a bez omezení – ráno, večer, přes týden i o víkendu. A to nejen během letní pauzy, ale i celoročně. Naše produkty jsou tu, aby podpořily tvůj hokejový rozvoj a pomohly ti dosáhnout nových výšin.
Nenech si ujít příležitost stát se lepším hokejistou s každým domácím tréninkem. Prohlédni si naši nabídku a najdi si svého nejlepšího tréninkového partnera.
CHCI TRÉNOVAT
Bestseller
Balanční deska Reactor
3 299 Kč ZOBRAZIT
Tréninkové hokejové branky | Bauer CZ
Doprava ZDARMA
Branka Bauer Professional
12 999 Kč ZOBRAZIT
STŘÍLET NA BRANKU
TRÉNOVAT NA PLOŠE
SLEDUJTE NÁS
na sociálních sítích
Bauer CZ
Infolinka 725 560 522
(Po - Pá: 8 - 17 hod.)
Copyright © 2024 ALL SPORTS, a.s. | Všechna práva vyhrazena.

Tento e-mail Vám byl zaslán na adresu male@nuslet.cz a to na základě Vámi uděleného souhlasu se zasláním zpravodaje a splňuje podmínky zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, v platném znění. Značky Bauer, Kappa a 47 Brand patří pod jednu společnost ALL SPORTS a.s.. Díky tomu vám můžeme nabídnout více produktů za skvělé ceny. Změnit preference nebo se odhlásit z odběru novinek můžete zde.

Změna cen vyhrazena. Aktuální ceny naleznete na webu.

ALL SPORTS, a.s., Kuřim, Blanenská 1996/12a, PSČ 664 34
kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky