Richard Woox

Richard Woox Furt dokola

Hola,

 

na jaře se člověk furt dokola svlíká a oblíká, jednou vyleze slunce, podruhé foukne. Kam ale s tím svlečeným kusem? Kolem pasu? Na hlavu jako turban? Ale kdeže - do kabelky, do tašky! Precizně ušité v Jeseníku z těch nejlepších materiálů, od 999 korun namísto 1998 s 50% slevou na tvém účtu.

 

Nejsi na kabelky? Koukni na klučičí trika s dlouhým rukávem, co jsou po dlouhé době na chvíli k mání. Extra příjemná 100% bavlna a skvělý střih za 599 korun namísto 1198.

 

 

Potkáme se venku

 

Nafurt tvůj

 

Richard Woox

Kabelka Deponea Atera
Kabelka Cortes Rubin
Kabelka Collia Natura
Kabelka Nabari Black
Taška Olmeda Altbraun
Kabelka Nojoro Black Onyx
Taška Teshio Cathay Spice
Taška Bordelvak Fir Green
Woox
Triko Salou Gray
Triko Salou Gray
Triko Eternus Longus
Triko Eternus Longus
Woox

Tento newsletter dostáváš, protože máš účet na www.woox.cz. Nechceš li jej dostávat, je to pro nás zdrcující, ale kliknutím je možné se odhlásit z odběru e-mailů . Což ti teda vůbec nedoporučujeme, přijdeš tak o tajné tipy na slevy a spoustu životních mouder od Richarda Wooxe, bez kterých už tvůj život nikdy nebude jako dřív.

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky