Proficio

Proficio Přednášky, trendy, certifikáty, testování

Otevřte pro nadupanou dávku marketingové inspirace

͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 

Otevřít v prohlížeči

Proficio
Porta
Databy

Hezký den,

 

tento měsíc vám toho chceme říct hodně! Proto nabízíme zkratku: V týmu máme certifikovaného Google trenéra (jednoho ze tří v celém Česku!), testovali jsme QR kód u videa, dali dohromady SOME trendy i návod na phone call tracking. Budeme vystupovat na PPC restartuPPC campu a opět tu najdete i tip na inspirativní LinkedIn profil.

Chcete vědět víc? Pusťte se do čtení!

Tohle vás bude zajímat

Foto

Máme v týmu certifikovaného Google trenéra! 


Gabriela Keprtová, naše Programmatic Team Leaderka, nedávno získala certifikaci Individual Platforms Trainer. Co to znamená? Svoji expertízu v Programmatic Advertisingu a Google Marketing Platform teď bude moct předávat dál v rámci školení. A nutno zmínit, že takoví trenéři jsou v Česku včetně Gabriely dohromady jen tři!

Chci k profesionálům
Článek

Testovali jsme: QR kód u videa na cTV obrazovkách v DV360

 

Jak udělat reklamy na cTV obrazovkách interaktivnější? QR kód je skvělá možnost, jak po zhlédnutí videa pobídnout uživatele k okamžité návštěvě webu. Testovali jsme novinku QR code call-to-action overlays u videoreklam na connected televizních obrazovkách.

Jak to dopadlo?
Článek

Chcete být in na sociálních sítích? Prozkoumejte 4 trendy

 

Trendy na sociálních sítích se neustále mění. Některé se svižným nástupem i rychle odejdou. O jiných ale víme, že tu ještě dlouhou dobu zůstanou. Pojďte se s námi podívat na čtyři trendy, které se rozhodně nikam nechystají. 

Prozkoumat trendy
Článek

Dynamické telefonní číslo: Jak na phone call tracking?

 

Sbíráte leady ze zákaznických telefonátů? Zahrňte je do konverzí. Poradíme vám, jak nastavit dynamické telefonní číslo, jak reportovat výsledky, ale i jaké výhody a nevýhody s sebou phone call tracking přináší.

To mě zajímá

Kde se potkáme?

Foto

Tomáš Hruzík na PPC restartu promluví o pokročilých optimalizačních metodách

Jak získat maximální potenciál z reklamních kampaní, když už ROAS nestačí? O tom, jak klientovi zajistit růst nejen obratu, ale i jeho marže, bude mluvit náš PPC Team Leader Tomáš Hruzík na PPC restartu.

Chci být u toho!
Foto

Andrej Grajciar na PPC campu: Nejvíc sexy experimenty za poslední roky

Důležití klienti, obří rozpočty, nespočet dat a opravdu, ale opravdu hodně nových poznatků a zkušeností. O tom bude náš Digital Advertising Director Andrej Grajciar přednášet na PPC campu. Pokud tam budete, dáme ruku do ohně za to, že vás jeho přednáška bude bavit. :) 

Dozvědět se více
Foto

Stojí za to sledovat: Dominik Neckař, Partner v Proficiu

Dominik Neckař je v Proficiu od jeho počátku. Prošel si pozicí Strategy Directora a měl na starosti jak strategie největších klientů, tak založení a rozvoj strategického týmu. Nyní v Proficiu působí jako Partner. Na LinkedIn sdílí své zkušenosti, know-how a třeba i to, že zrovna hledá někoho do týmu. Spoiler: Jednu takovou nabídku na lukrativní pozici u něj právě najdete. 

Ukázat profil

Více se o nás dozvíte na sociálních sítích

Facebook
Instagram
LinkedIn
YouTube

© 2024, Proficio Marketing s.r.o.

 

Tento e-mail jste obdrželi na adresu male@nuslet.cz, protože jste se přihlásili k odběru newsletteru na webu Proficio nebo patříte mezi naše klienty. 

 

Odhlásit se

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky