Proficio

Proficio Nestůjte na místě moc dlouho 👉

Naše marketingové tipy a novinky vás posunou vpřed

͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 

Otevřít v prohlížeči

Proficio
Porta
Databy

Hezký den,

 

inspirujte se novým maskotem pro klienta OPOP. Přečtěte si zajímavý rozhovor s Andrejem Grajciarem nebo naplánujte další kroky v contentu a SEO, které budou v roce 2024 dávat smysl. Je toho spousta, co můžete pro váš pokrok udělat.

Tohle vás bude zajímat

Video

Nový maskot pro klienta OPOP


Seznamte se s novým maskotem našeho dlouholetého klienta OPOP, tradičního výrobce kotlů na tuhá paliva. Tato vlídná postavička se stará o pohodlí domova a rozumí vytápění jako nikdo jiný. Setkat se s ní můžete v masivní cross-channel kampani –⁠⁠⁠⁠⁠ a to nejen v digitálu nebo webu OPOP, ale také v televizi.

Pomůžeme i vašemu brandu
Článek

SEO v roce 2024: Na co se připravit?

 

V SEO jsme se minulý rok nenudili – řadu procesů a činností změnila AI. Na generativní konverzaci pak Google rychle navázal testováním nové podoby vyhledávače – SGE. Co můžeme čekat v roce 2024 a jak vytěžit maximum pro organický výkon webu?

To mě zajímá
Rozhovor

Andrej Grajciar: Co stojí za jeho raketovým růstem v Proficiu?

 

Andreje do Proficia přivedla náhoda.  Jeho raketový růst na pozici Digital Advertising Director ale rozhodně žádná náhoda nebyla. Přečtěte si inspirativní rozhovor s Andrejem Grajciarem, který vedení jednoho z největších PPC týmů v Česku zvládá kombinovat s doktorským studiem na univerzitě.

Přečtu si rozhovor
Magazín

6 trendů, které ovládnou svět contentu v roce 2024

 

Měli byste být na TikToku? Kdy se vyplatí sáhnout po umělé inteligenci a jak tvořit videa, kterými na sociálních sítích zabodujete? Přečtěte si článek s content trendy pro rok 2024.

Chci vědět víc
Foto

Stojí za to sledovat: Lisa Erschbamer z německé Proficio pobočky

Za posledních 7 let rozvíjela marketing společnostem různých velikostí – včetně německé IKEY. Pracovala s budgetem přes 65 milionů eur na placenou reklamu. Nyní se stará o klienty německé pobočky Proficia. A co vás bude zajímat nejvíc? O své zkušenosti se nedělí jen na přednáškách, ale také s uživateli LinkedInu. 

Ukázat profil
Foto

Z LinkedInu: Magazín Pro chodí do vašich schránek

Dorazily a voní 😊 Nemůže být náhoda, že do schránky přistály pár hodin před odjezdem na dovolenou. Namísto komprimování domácnosti se kochám okulahodící grafikou 🎨

Co vy a magazíny? Máte taky tuhle listovací guilty pleasure? Díky za tip, 🤟🏻 Pavlína Louženská 👌

My děkujeme za sdílení radosti!  

Tomu dám like
Foto

FUCKupy, které váš byznys posunou vpřed

Pátý ročník e-commerce konference Onlajnov přivítá 4 řečníky. Milan Polák, Martin Kůs, Adam Pýcha i Dalibor Cicman mají v zásobě příběhy plné chyb, omylů a věcí, co se zkrátka nepovedly. Jak se z takových momentů poučili a jak se díky nim posunuli vpřed? To se dozvíte 26. 4. v Ostravě.

Tam chci být

Více se o nás dozvíte na sociálních sítích

Facebook
Instagram
LinkedIn

© 2024, Proficio Marketing s.r.o.

 

Tento e-mail jste obdrželi na adresu male@nuslet.cz, protože jste se přihlásili k odběru newsletteru na webu Proficio nebo patříte mezi naše klienty. 

 

Odhlásit se

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky