Proficio

Proficio Největší jména marketingu na jednom místě?

Přečtěte si nový Magazín Pro

͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 

Otevřít v prohlížeči

Proficio
Porta
Databy

Hezký den,

 

pokud se chcete inspirovat myšlenkami, názory a zkušenostmi největších jmen marketingu, máte několik možností. Můžete navštěvovat mezinárodní konference, číst blogy nebo sledovat úspěšné marketéry na sociálních sítích a doufat, že se o své znalosti podělí.


Nebo si můžete přečíst nový Magazín Pro, ve kterém najdete články i rozhovory s těmi nejzvučnějšími jmény světového marketingu na jednom místě. Pokud jste magazín neulovili na Marketing Festivalu, pošleme vám výtisk domů nebo elektronickou verzi do e-mailové schránky.

Když už zmiňujeme Marketing Festival…

Video

Marketing Festival 2024

 

Devátý ročník Marketing Festivalu byl přesně takový, jaký jsme si ho představovali – inspirativní, inovativní, nezapomenutelný! Jsme rádi, že jsme se mohli stát generálním partnerem. Podívejte se, jak to na festivalu vypadalo.

Spustit video
Magazín

Číslo, které by nemělo minout žádného marketéra

 

Třetí vydání magazínu Pro vyšlo ve spolupráci s Marketing Festivalem, jehož bylo Proficio generálním partnerem. Co to znamená pro čtenáře? Najdou v něm rozhovory s těmi nejlepšími marketéry na světě. Chcete magazín až domů nebo do kanceláře? Online i tištěné předplatné jednoduše objednáte.

Chci být v obraze
Magazín

Richard Shotton: Nechte lidskou přirozenost pracovat za vás 

 

Pokud v marketingu nevyužíváte behaviorální vědu, přicházíte o velkou příležitost. Nedokážete totiž odhalit vlivy, které mění chování vašich zákazníků. Přečtěte si poznatky z výzkumu Richarda Shottona, které lze aplikovat na jakoukoliv práci v marketingu.

Chci vědět víc
Magazín

Tom Fishburne: Trendy by nás neměly odvést od základů

 

Jeho kreslené příběhy přináší do prostředí marketingu osvěžující dávku reality. V rozhovoru s Tomem Fishburnem najdete upřímný pohled na trendy a vývoj marketingu uprostřed technologického pokroku.

Přečíst celý článek
Magazín Pro

Grace Kite: Jak se neztratit ve Třetím věku efektivity

 

Vystřídají moderní technologie, nástroje a data tradiční a desítkami let osvědčené marketingové principy? Nikoli. Nejedná se o souboj mezi starou a novou érou – přichází Třetí věk efektivity.

To mě zajímá

Více se o nás dozvíte na sociálních sítích

Facebook
Instagram
LinkedIn
X

© 2024, Proficio Marketing s.r.o.

 

Tento e-mail jste obdrželi na adresu male@nuslet.cz, protože jste se přihlásili k odběru newsletteru na webu Proficio nebo patříte mezi naše klienty. 

 

Odhlásit se

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky