Proficio

Proficio Nová pravidla pro mailing od 1. 2. 2024

Máte vše nastavené správně?

͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 

Otevřít v prohlížeči

Proficio

Posílá vaše firma e-maily? Zpozorněte!

 

Pokud již jste naším klientem a spravujeme váš e-mailing, nemusíte se ničeho obávat, vše už je vyřešené. Rádi ale pomůžeme i ostatním. Od 1. února 2024 bude Gmail a Yahoo vyžadovat nové standardy pro odesílatele e-‍mailingu. Při jejich nedodržení může být významně zhoršená doručitelnost vašich zpráv. Důvodem pro zpřísnění je snaha o redukci SPAMu. 

 

Co to pro vás prakticky znamená?

  • Je třeba mít správně nastavený SPF, DKIMDMARC záznam na hlavní odesílací doméně. SPF a DKIM byly doteď standardem. Příklad toho, jak může vypadat DMARC:
  • Bude nutné umožnit jednoduché odhlašování (jedním klikem) z mailingu. Gmail pro to doporučuje v hlavičce odesílaných e-‍mailů používat list-‍unsubscribe header a uvádí tento příklad:

List-Unsubscribe-Post: List-Unsubscribe=One-Click

List-Unsubscribe: <https://solarmora.com/unsubscribe/example>

  • Odesílatel bude povinen zajistit, aby procento jeho e-‍mailů nahlášených jako SPAM nepřekračovalo 0,3 %dlouhodobě se drželo pod 0,1 %, tedy méně než 1 nahlášení na každých 1 000 odeslaných e-‍mailů. Monitorovat situaci vám pomůže nástroj Google Postmaster.

Nechcete nastavováním ztrácet čas nebo nevíte, jak na to? Žádný problém, rádi se o správnou funkčnost vašeho e-mailingu postaráme. Stačí odpovědět na tento e-mail nebo kliknout na tlačítko níže a napsat našemu expertovi na e-mailing. Přímý kontakt je lubos.segeta@proficio.cz.

Více se o nás dozvíte na sociálních sítích

Facebook
Instagram
LinkedIn
X

© 2024, Proficio Marketing s.r.o.

 

Tento e-mail jste obdrželi na adresu male@nuslet.cz, protože jste se přihlásili k odběru newsletteru na webu Proficio nebo patříte mezi naše klienty. 

 

Odhlásit se

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky