Proficio

Proficio Nový rok, nová země, nový showreel

Marketingové čtení k vánočce a vaječňáku

͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 

Otevřít v prohlížeči

Proficio
Porta
Databy

Dobrý den,

 

poslední letošní newsletter si žádá trochu nostalgie a alespoň stručnou rekapitulaci toho nejzásadnějšího, co Proficio v roce 2023 potkalo.


Změnili jsme vizuální identitu, vyšel magazín Pro, který už stihl posbírat spoustu cen, založili jsme německou pobočku, oslavili desáté narozeniny, zúčastnili se velkých konferencí a přednášek a získali další ocenění – třeba bronz za kreativu na Young Lions nebo zlato za výkonnostní kampaň na WebTop100.


Také jsme navázali nové spolupráce, získali další zkušenosti a posouvali dál nejen celý tým, ale především naše klienty.

 

Jsme vděční, že jste u toho všeho s námi.


Děkujeme.

Video

Tohle je Proficio

 

Nový rok se ponese v duchu expanze do Německa, rozvíjení mezinárodních spoluprací a rozšiřování týmu za hranicemi. I proto jsme si nadělili vánoční dárek v podobě showreelu, který představuje naši práci, expertízu a odhodlání.

Podívám se na showreel
Článek

Google dotahuje Chat GPT: Čeká nás revoluce ve vyhledávání?

 

Kdo vyhraje pomyslnou válku inteligencí? Nejprve to vypadalo na suverénní vítězství Chat GPT od Microsoftu. Google se ale nenechal odradit prvotním neúspěchem a nyní má šanci nastolit revoluci ve vyhledávání s novým Google Gemini.

To mě zajímá
Článek

Jak umělá inteligence řeší reklamace v Zásilkovně?

 

Zásilkovna udělala odvážný krok. Reklamace zákazníků svěřila umělé inteligenci. Jak automatizace způsobila 20% nárůst spokojenosti s délkou vyřízení a s celým průběhem procesu? To si přečtěte v magazínu Pro

Pustit se do čtení
Článek

Chystáte se na největší marketingovou akci v Česku?

 

Zpátky ke kořenům. S Marketing Festivalem má Proficio společnou brněnskou historii. Proto je tahle akce s mezinárodním přesahem naší srdeční záležitostí – od roku 2013 rosteme společně. Je nám velkou ctí, že jsme hlavním partnerem ročníku, který se vrací zpět do našeho Brna.

Tam nesmím chybět!
PF

Co říct na konec? Za Proficio, Portu a Databy vám přejeme co nejpohodovější Vánoce a o to živější nový rok plný výzev a mimořádných momentů.

 

Šťastné a veselé!

Více se o nás dozvíte na sociálních sítích

Facebook
Instagram
LinkedIn
X

© 2023, Proficio Marketing s.r.o.

 

Tento e-mail jste obdrželi na adresu male@nuslet.cz, protože jste se přihlásili k odběru newsletteru na webu Proficio nebo patříte mezi naše klienty. 

 

Odhlásit se

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky