Proficio

Proficio Jak se tvoří nejlepší výkonnostní kampaň roku?

I to se dozvíte v listopadovém Proficio newsletteru.

͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 

Otevřít v prohlížeči

Proficio
Porta
Databy

Dobrý den,

 

žádný marketér nemá v tomto období času nazbyt. Proto půjdeme rovnou k věci. Přečtěte si case study o kampani pro Showmax, která vyhrála první místo na WebTop100. A pokud budete chtít více inspirace, sáhněte rovnou po celém magazínu Pro, který (jen tak mimochodem) získal letos už 4. ocenění. Na tom už asi něco bude. :)


Přejeme příjemné čtení! 

Tohle by se vám mohlo hodit:

Článek

Nejlepší výkonnostní kampaní roku je podle soutěže WebTop100 ta pro Showmax. Vy si teď můžete přečíst, co stálo za jejím úspěchem v podrobné case study.

Otevřít case study
Článek

Proficio generálním partnerem Marketing Festivalu

 

S Marketing Festivalem má Proficio společné brněnské kořeny. Tahle akce s mezinárodním přesahem je pro nás srdeční záležitostí – od roku 2013 rosteme společně. Proto je nám velkou ctí, že jsme hlavním partnerem ročníku, který se vrací zpět do našeho Brna.

 

Chcete se taky zúčastnit marketingové akce roku?

Chci se zúčastnit!
Článek

Magazín Pro má další ocenění!

 

Po úspěchu na Zlatém středníku a Fénix content marketing awards si do sbírky připisujeme stříbro na WebTop100 a ocenění za kvalitní realizaci B2B projektu od Masters of B2B Marketing. Zajímá vás, proč se Pro tak líbí? Nakoukněte do jeho online verze.

Pustit se do čtení
Článek

Naučili jsme se na svou práci dívat očima zákazníka

 

V magazínu najdete například rozsáhlý rozhovor s vedoucí marketingové komunikace DATARTu Lenkou Mastešovou. Jaká byla její kariérní cesta z pozice prodejce nebo proč bere své kolegy na prodejnu, do posh podniků i bufetu na nádraží.

Chci předplatné

Více se o nás dozvíte na sociálních sítích

Facebook
Instagram
LinkedIn
X

© 2023, Proficio Marketing s.r.o.

 

Tento e-mail jste obdrželi na adresu male@nuslet.cz, protože jste se přihlásili k odběru newsletteru na webu Proficio nebo patříte mezi naše klienty. 

 

Odhlásit se

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky