Proficio

Proficio Tohle si uložte do marketingového šuplíku

Ale nenechte to ležet dlouho. Máme tipy, které se vám hodí už teď.

͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 

Otevřít v prohlížeči

Proficio
Porta
Databy

Dobrý den,

 

říjnový newsletter je našlapaný. Články a case studies, Databy školení, webinář, ocenění, shortlisty a nový magazín Pro. Ale než se do všeho pustíte, musíme vám říct jednu věc.


Jak možná víte, Proficio má pobočky i v zahraničí. A protože chceme, aby nám rozuměli i klienti z jiných zemí, postupně budeme naši komunikaci přetavovat do anglické verze. Začneme od listopadu na LinkedInu. See you there!

Tohle by se vám mohlo hodit:

Článek

Je nejvyšší čas znovu objevit význam MMM a začít využívat jeho sílu v novém digitálním prostředí, které se neustále mění a vyvíjí. Proč? To se dozvíte v článku z dílny Databy.

Přečíst celý článek

Databy školení na Marketing Festivalu

 

Jak zvládnout produktovou analytiku a zefektivnit kampaně přes server-side GTM? To je téma školení, které povedou naši datoví experti Lukáš Vožda a Jakub Kaláb na prestižní akci Marketing Festival.

 

Chcete taky zvednout efektivitu kampaní a ziskovost vašeho e-shopu? 

Zjistit víc
Článek

Obsadit první příčky při vyhledávání na Googlu je jako vyhrát medaile – a to bez dopingu jménem placená reklama. Stačí tvrdá a dlouhodobá dřina, které říkáme SEO. S Pneubossem jsme neobsadili jen zlato, ale téměř celý žebříček.

Celá case study
Článek

A jedeme dál! Od prodejce pneumatik po italské motorky. SEO v Proficiu frčí o sto šest. Přesvědčí vás o tom další povedená case study. Tak co? Bude i vaše firma na prvním místě ve vyhledávání?

SEO na plný plyn
Článek

Produktové kampaně na Googlu o 20 % výhodněji. Obhájili jsme nejvyšší certifikaci Google Comparison Shopping Premium Partner a rádi pomůžeme zviditelnit i vaše produkty.

Co je CSS program?
Magazín Pro

Magazín Pro má nové číslo. A taky šanci získat už třetí ocenění. Po Zlatém středníku a Fénix content marketing awards jsme na shortlistu soutěže WebTop100.

Pustit se do čtení

V soutěží WebTop100 není jen magazín Pro. O ocenění v kategorii Výkonnostní kampaně bojují i naši klienti – Direct pojišťovna a Showmax. Tak nám 14. listopadu držte palce. 

Webinář

Řešíte, jak naplánovat marketingový budget pro příští rok? Bez dobře připraveného plánu se při rozvoji svého businessu neobejdete. 

Připravte se na rok 2024

Více se o nás dozvíte na sociálních sítích

Facebook
Instagram
LinkedIn
X

© 2023, Proficio Marketing s.r.o.

 

Tento e-mail jste obdrželi na adresu male@nuslet.cz, protože jste se přihlásili k odběru newsletteru na webu Proficio nebo patříte mezi naše klienty. 

 

Odhlásit se

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky