Proficio

Proficio Díru do onlinu neuděláte bez…

kreativy, která zaujme. Tak se do ní pusťte. Řekneme vám, jak na to.

͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 

Otevřít v prohlížeči

Proficio
Porta
Databy

Dobrý den,

 

často mluvíme o nastavování a vyhodnocování. A jsou to relevantní témata – bez nich zkrátka marketing dělat nelze. Ale něco nám tu chybí. Abychom mohli nastavovat a vyhodnocovat, je potřeba dobrá kreativa. Opravdu dobrá. Bez ní vám čísla v reportech nebudou dělat radost. Jestli chcete udělat díru do onlinu, začněte u kreativy. Nebo rovnou tímto newsletterem.

 

Ať se daří!

Tohle by se vám mohlo hodit

To nejdůležitější z Content First 2023

Přečist celý článek

Poslední Proficio webinář se povedl! Pokud jste ho nestihli, podívejte se na záznam a ulovte si ty nejdůležitější informace pro vaše podnikání.

 

Pustit záznam webináře →

Magazín Pro

Vidíte? Obsah je důležitý. A když se dělá správně, ocení to i odborníci. Stejně jako se to stalo s naším pololetníkem Pro, za který jsme si odnesli stříbro v kategorii B2B magazínů. Máme z toho ohromnou radost!

 

Seznam oceněných najdete tady: →

Tvořte krátká videa, která zaujmou

To mě zajímá

Od vzniku Proficia uběhlo už 10 let. Z marketingové agentury o deseti lidech jsme vyrostli v marketingově-konzultační skupinu. V Uměleckoprůmyslovém muzeu jsme proto neslavili jen narozeniny, připomněli jsme si především tuhle skvělou desetiletou jízdu!

 

Fotky z oslavy najdete na našem LinkedInu →

10 let

Více se o nás dozvíte na sociálních sítích

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter

© 2023, Proficio Marketing s.r.o.

 

Tento e-mail jste obdrželi na adresu male@nuslet.cz, protože jste se přihlásili k odběru newsletteru na webu Proficio nebo patříte mezi naše klienty. 

 

Odhlásit se

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky