Proficio

Proficio Jak ty marketingy dělat správně?

SEO, branding, analýza dat, Shoptet… Je toho spoustu, s čím vám chceme dneska poradit.

͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 

Otevřít v prohlížeči

Proficio
Porta
Databy

Pěkný den,

 

nebudeme dlouho chodit kolem horké kaše. Na tento newsletter byste zkrátka měli mrknout, pokud chcete dělat marketing opravdu dobře. Přečtěte si články, pusťte si podcast, podívejte se na webinář. A vezměte si z toho přesně to, co váš brand potřebuje.


Ať se daří!

Tohle by se vám mohlo hodit

Dostali jsme SPP mezi přední české dodavatele energií

Číst více

Miliony řádků v databázi? A kdo se v tom má vyznat? Jeden tip máme. Podívejte se, jak si s obřím množstvím dat pohráli experti na datovou analýzu z Databy.

 

Spoiler: Společnosti Tatry Mountain Resorts už neutíkají data ani peníze mezi prsty.

Od technické komunikace po brand s jiskrou

Přejít na článek

Co kdybyste na e-shopu mohli vydělávat ještě víc jen díky pár vychytávkám, které jste dost možná doposud ignorovali? Máme je vyzkoušené a víme, že fungují. Přečtěte si první i druhý díl článku, který sepsali naši UX parťáci z PORTY.

 

Jdu na první díl →

„Ve firmách často rozhoduje člověk, který je tam 10 nebo 20 let. Naším úkolem je validovat tyto judgementy na základě dat.“


Jiří Novák v podcastu Zážeh

Pustit celý podcast ▶

Meta představila nové nástroje umělé inteligence pro vytváření reklam. AI Sandbox napíše několik verzí copy, vygeneruje fotce jakékoliv pozadí a ořízne ji do potřebných formátů.

Co zaznělo na nejzajímavějších přednáškách?

To mě zajímá

Tohle bude hlavním tématem nového Proficio webináře, který připravujeme společně s Databy. Tak už si na 15. června odpoledne další plány nehledejte.

 

Pustit webinář →

Více se o nás dozvíte na sociálních sítích

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter

© 2023, Proficio Marketing s.r.o.

 

Tento e-mail jste obdrželi na adresu male@nuslet.cz, protože jste se přihlásili k odběru newsletteru na webu Proficio nebo patříte mezi naše klienty. 

 

Odhlásit se

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky