Proficio

Proficio Aby vám neujel vlak

Pravidelná zásoba novinek z online marketingu čeká ve vaší schránce.

͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 

Otevřít v prohlížeči

Proficio
Porta
Databy

Pěkný den,


co děláte pro to, aby vám neujel vlak? Jestli tohle čtete, minimálně o jedné věci víme. :) Jsme rádi, že je pro vás Proficio newsletter jedním ze zdrojů, jak se udržovat ve střehu na poli online marketingu.

 

Tak jdeme na to, ať chytnete ta nejlepší místa!

Najdete u nás na blogu

Nezaspěte a zvyšte návštěvnost webu.

Čti víc

Není to dávno, kdy Microsoft Ads skoro nikdo neznal. Přitom je jasné, že tato forma obsahové reklamy bude stále silnější. Nezaspěte a zvyšte návštěvnost webu pomocí Microsoft Audience Ads co nejdřív.

Vsaďte na kvalitní a autoritativní obsah webu.

Přejít na článek

Co kdyby existoval detailní a ověřený postup na vylepšení contentu vašeho webu? Rozhodně bychom ho sepsali do článku! Tak tady je: Vylaďte svůj web podle faktorů E‑E‑A‑T.

Už jste přešli na Google Analytics 4? Teď je ten nejvyšší čas. Pusťte si záznam webináře, kde se dozvíte, jak z nového systému získat pro váš business maximum výhod.

 

Pustit webinář →

Co nás nejvíc zaujalo?
To se dozvíte v našem reportu.

Čti víc

Vyhledávače se mění na odpovídače! I tato věta zazněla na akci SEO Restart 2023. Přečtěte si podrobný report z akce, která se točila kolem umělé inteligence.

Všechny marketingové tipy a rady můžeme probrat i osobně! Už 17. května se koná veletrh Reshoper, kde ani letos nebude chybět Proficio stánek. Tak se za námi stavte.

Zapomeňte na statické bannery pro všechny

Jak dopadlo naše testování dynamické kreativy?

Přejít na článek

Dynamická kreativa: hlášení z ostrého provozu. Zapomeňte na statické bannery pro všechny. Víme, kdy se vyplatí připravit jedinečnou dynamickou kreativu ušitou přesně na míru jednotlivým uživatelům. Jak dopadlo naše ostré testování?

A radost na konec

Přebrali jsme cenu za bronzové umístění v soutěži Young Lions. Potvrzeno černé na bílém: Proficio má v kreativním týmu mladé lvy.

Přebrali jsme cenu za bronzové umístění v soutěži Young Lions

Více se o nás dozvíte na sociálních sítích

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter

© 2023, Proficio Marketing s.r.o.

 

Tento e-mail jste obdrželi na adresu male@nuslet.cz, protože jste se přihlásili k odběru newsletteru na webu Proficio nebo patříte mezi naše klienty. 

 

Odhlásit se

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky