Proficio

Proficio Už jsme to nebyli my. Tak přišla změna.

Představujeme vám Proficio v novém kabátě.
͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 

Otevřít v prohlížeči

Proficio

Proficio má novou vizuální identitu!

 

Hezký den.


Barevné a mladistvé „PROFICIO“ už potřebovalo změnu. Věděli jsme, že se značka za 10 let od svého vzniku posunula jiným směrem. A to se muselo projevit i na její vizuální identitě.

 

Na začátku bylo pár nadšenců zaměřených na výkonnostní marketing. Poté jsme se vyvinuli ve full service digitální agenturu a teď nás čeká další etapa. Měníme se v organizaci, která pokrývá celý marketing, consulting a technologie.

 

Jsme vděční, že jste na této cestě s námi!

 

Vaše nové známé Proficio

Podpis

Lenka a Petr Halíkovi,

Proficio founders

Co se děje na našem webu?

Proficio

Proconsulting, promarketing, probusiness

 

Změna se projevila na všech frontách. V první linii stál web. Teď se přehledně dozvíte, s čím vším vám v rámci marketingu, consultingu a technologií umíme pomoct.

AI strikes again

Změn ani umělé inteligence se nebojíme

 

AI, AI, AI, jak to dopadne s copywritery? Umělá inteligence už začíná čeřit vody také v obsahovém marketingu. A psaní textů jí jde opravdu dobře. Přijdou copywriteři o práci, nebo se z AI stane spíše pomocník pro tvorbu obsahu?

Magazín Pro

Pro vás jedině magazín Pro

 

Pololetník Pro je hlasem odborníků na marketing, business a data, kteří v něm sdílejí maximum svého know-how. Máte o něj zájem? Rádi vám jej zašleme – ať už online nebo v tištěné podobě.

Czech On-line Expo
Czech On-line Expo
Czech On-line Expo
Czech On-line Expo

Czech On-line Expo v roli garanta

 

Na konci února jsme se zúčastnili největšího českého e-commerce & on-line business veletrhu Czech On-line Expo. S několika z vás jsme se potkali na našem stánku, vidět jste nás ale mohli i na pódiu. Letos jsme se totiž stali garantem Analytics & Data Summitu.

„Design je tichým ambasadorem vaší značky.“

 

Paul Rand

Více se o nás dozvíte na sociálních sítích

© 2023, Proficio Marketing s.r.o.

 

Tento e-mail jste obdrželi na adresu male@nuslet.cz, protože jste se přihlásili k odběru newsletteru na webu Proficio nebo patříte mezi naše klienty.

 

Odhlásit se

kara vyprodej reserved vyprodej dedoles slevový kupon sinsay vyprodej bon prix poštovné zdarma slevový kod dedoles slevovy kod decathlon vasky slevový kod planeo slevový kod lidl shop slevy lelosi slevovy kod slevový kupon dedoles lidl sleva 20 na vše slevovy kod lelosi darkovy poukaz zalando slevy lidl shop sleva lidl shop notino darkove sady bagind sleva hervis akce 2 1 cropp vyprodej Baťa slevový kód 25% honzovyletenky